Vissza a Hírfolyamra

Küzdelmes hétvége a GyA bajnokságaiban

2018. február 25. Gyermek csapatunknak ezen a hétvégén 2 bajnoki fordulón is helyt kellett állnia. Február 24-én Kaposváron rendezték meg a DVL GyA felsőházi rájátszásának 2. fordulóját, majd február 25-én Budapesten a Tüskecsarnokban bonyolították le az országos gyermek bajnokság 12. fordulóját.

Eredményeink:

DVL GyA felsőházi rájátszás
Balaton VK - Soproni VSE 8-15 (2-4, 3-4, 2-3, 1-4)
Csapatunk/Gólszerzőink:
Heim V., Szili Á., Jámbor B., Berényi B. (2), Tóth Sz., Horváth M. (1), Ágoston B., Kertész B. (3), Szabó O. (8), Szőke P. (1)

Soproni VSE - Budafóka XXII. SE 7-3 (1-0, 2-2, 2-0, 2-1)
Csapatunk/Gólszerzőink:
Heim V., Szili Á., Jámbor B., Berényi B., Tóth Sz., Horváth M. (2), Ágoston B., Kertész B., Szabó O. (3), Szőke P. (2)

Országos Gyermek bajnokság C csoport
Soproni VSE - Fehérvár VSE II.
Csapatunk/Gólszerzőink:
Heim V., Szili Á. (2), Jámbor B. (1), Berényi B. (3), Tóth Sz., Horváth M. (1), Ágoston B. (1), Kertész B. (6), Szabó O. (2), Szőke P. (5), Gyülvészi L.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Edzői értékelés:
"Szombaton 2 nehezen megszerzett győzelemnek örülhettünk. Sikerült naggyá tennünk ellenfeleinket azáltal, hogy a rengeteg helyzetünket az utolsó lépéseknél elrontottuk, túlbonyolítottuk, ellinkeskedtük. Rengeteg labdát szereztünk, de nem becsültük meg. Nagyon sok pontatlan passz, figyelmetlenség, kapkodás jellemezte játékunkat. A Balaton VK elleni meccsnél a védelmünk sem állt össze. Ezen a meccsen fejben is gyengék voltunk.
Vasárnap picit érződött az előző napi fáradság, de szerencsére úgy alakult a meccs, hogy volt lehetőség mindenkit pihentetni. A jó védekezésnek köszönhetően sok labdát szereztünk, külön örülök, hogy számos gólpasszt is láthattunk. Támadásaink kihasználtsága %-ban ma is nagyon alacsony volt, de jó jel, hogy a 9 mezőnyjátékosból 8-an lőttek gólt.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet mindig a legmagasabb szinten játszani, van és kell is legyen hullámvölgy, de nem mindegy akkor sem, hogy fejben mennyire engedjük el magunkat!!! Nem elég, ha két-három ember és általában ugyanazok, tartják a csapatban a lelket!!! És mi lesz, ha egyszer nekik sem fog menni???
Összességében gratulálok a 9 ponthoz!"