Vissza a Hírfolyamra

Sikeres Vasárnap - SOPRON- HVSC

2023. március 20.

Sikeres vasárnap! 🤙🏻🔥


Hódmezővásárhelynek nem sikerült pontot szerezni otthonunkban! 


🆕Eredmények:


Gyerek:

SOPRONI VSE - HVSC 14:6 (2:3;5:3;2:0;5:0)


Edző: Resiak Piotr, Matyuga- Kovács RitaPiotr: „Rosszul kezdődött a mérkőzés. Nem használtuk ki a helyzeteket. Második negyed elején srácok végre felkeltek es megmutatták mire is képesek. Sok labdát szereztünk és tudtunk lefordulni. Fejben hibáztunk egy párat, ezeket ezen a meccsen nem büntette meg az ellenfél, de szorosabb mérkőzésen más lenne a helyett. Ezeket megbeszéltük, jövő héten kijavítjuk! Hajrá Sopron! Serdülő:

SOPRONI VSE - HVSC 9:3 (1:2;2:0;3:1;3:0) 


Edző: Matyuga - Kovács Rita 


Rita: „A megbeszéltek ellenére nehezen lendültünk bele a mérkőzésbe. Látszódott, hogy már a 3. mérkőzésünk volt ezen a hétvégén. De persze ez nem kifogás. A védekezésünk jól összeállt, hisz az egész mérkőzésen csak 3 gólt kaptunk. Támadásainkat viszont csak 30%-kal értékesítettük, ami ellenben nagyon alacsony szint. Aminek örülök, hogy a helyzeteket megcsináljuk, már „csak” meg kell tanulni befejezni őket… Gratulálok a győzelemhez!”


Ifjúsági:

SOPRONI VSE - HVSC 8:6 (2:4;1:1;4:1;1:0)


Edző: Krasznai Rudolf 


Rudolf: „Szoros mérkőzésre készültünk, hiszen a HVSC hasonló játékerőt képvisel. A várakozásaink be is igazolódtak.

Az ellenfelünk az első két negyedben el tudott lépni tőlünk., de a térfél cserét követően rendeztük sorainkat és átvettük a mérkőzés irányítását, amit a meccs végéig meg is tartottunk.

Örülök, hogy a körülményekhez most mi tudtunk jobban alkalmazkodni.”