Vissza a Hírfolyamra

Két nap 3 meccs - 1 győzelem

2019. március 05.
2019. március 3-án az ország túlsó felén, Nyíregyházán rendezték meg az Országos UP bajnokság B csoportjának 12. fordulóját.

Eredmények:
Gyermek korosztály
AQUA SE - Soproni VSE 9-7 (1-3, 3-1, 1-2, 4-1)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V. - Szili Á., Jámbor B., Berényi B. (2), Tóth Sz. (1), Horváth M. (2), Ágoston B., Kertész B. (2), Szabó O., Tátrai Á., Hruby M.

Serdülő korosztály
AQUA SE - Soproni VSE 23-4 (7-1, 8-2, 4-0, 4-1)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V. - Tóth G., Szili Á., Jámbor B., Vagdalt B. (2), Berényi B., Tóth Sz., Horváth M. (2), Ágoston B., Kertész B., Szabó O., Szőke P., Tátrai Á.

Másnap, március 4-én Balatonfűzfőn játszottuk le hazafelé Nyíregyházáról a DVL Gyermek I. bajnokság rájátszásának 1. fordulóján elmaradt mérkőzésünket a Balaton VK ellen.

Balaton VK - Soproni VSE 4-8 (1-2, 1-2, 1-2, 1-2)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V. - Szili Á. (1), Jámbor B., Berényi B. (1), Tóth Sz., Horváth M. (1), Ágoston B., Kertész B. (3), Szabó O. (2), Tátrai Á., Hruby M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
"A Nyíregyháza gyerek csapata ellen abban bíztam, ha szoros meccsen is, de megverjük őket, úgy mint az első fordulóban. Jól is kezdődött a meccs, de a lendületünk sajnos nem tartott sokáig. A házigazdák sokkal jobban pörögtek. Elkerülhető gólokat kaptunk, elől sok labdát eladtunk, ami nem tett jót az amúgy is a hosszú utazás miatt fásult csapatnak. Sajnálom, pedig még így is meglehetett volna...
A serdülő meccsen egyszerűen nem találtuk magunkat. Lényegében átgázoltak rajtunk.
Másnap a Balaton VK csapata ellen is látszódott a fáradság, ami nem csoda. Két nap alatt közel 1000 km-t tettünk meg. Ehhez is hozzá kell edződnünk, meg kell tanulnunk ezekben a helyzetekben is higgadtnak, fegyelmezettnek maradnunk! Szerencsére itt a győzelmünk nem volt veszélyben.
Összefoglalva kemény két nap volt, sok tanulsággal, még több feladattal a jövőre nézve..."