Vissza a Hírfolyamra

Hétközi forduló felemás érzésekkel

2019. február 20.
2019. február 18-án, egy hétfői napon rendeztük meg az Országos UP bajnokság 10. fordulóját Sopronban, ahol a Százhalombattai együttes korosztályos csapatai ellen ugrottunk vízbe.

Eredmények:
Gyermek korosztály
Soproni VSE - Százhalombattai VSE 12-4 (4-1, 2-0, 3-2, 3-1)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V. - Jámbor B. (1), Berényi B. (2), Tóth Sz., Horváth M. (2), Ágoston B., Kertész B. (4), Szabó O. (3), Bencsics Á., Tátrai Á., Hruby M.

Serdülő korosztály
Soproni VSE - Százhalombattai VSE 11-20 (3-8, 1-4, 4-2, 3-6)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V. - Tóth G. (2), Gátas F., Jámbor B., Vagdalt B., Berényi B. (1), Tóth Sz. (1), Horváth M., Ágoston B., Kertész B. (5), Szabó O. (2)

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
Nehéz összefoglalni mi történt ezen a két meccsen. Az első körhöz hasonlóan a gyerek meccset megnyertük. A serdülő meccsen viszont egy szoros meccsre készültünk. Ehhez képest egy elég nagyarányú vereségbe futottunk bele. A 11 lőtt góllal nem is lenne probléma, viszont a kapott gólok száma nagyon magas. És ez rámutat arra, hogy a védelmünk nagyon nem volt a helyén. Buta elkerülhető hibákat vétettünk, amiből kaptuk a könnyen elkerülhető gólokat. Természetesen találhatunk kifogásokat a miértekre, de az nem vezet sehova.
Össze kell szednünk magunkat. Sok kemény meccsünk lesz a tavasszal. Szükségünk lesz arra a játékra, arra a tűzre, ami jellemző ránk!