Vissza a Hírfolyamra

DVL GYERMEK III. - Középház 3. forduló

2019. április 14.

A DVL Gyermek III. rájátszásának középházi 3. fordulóját Budapesten, a Hajós Alfréd uszodában rendezték, ahol 2 meccset játszottunk.


DFVE-TOPO - Soproni VSE  5:9 (0-3,2-2,1-1,2-3)

Soproni VSE: Németh B. - Jámbor, Polgár(4), Mauczka, Fiedler(2), Kovács(1),Sámson,Szili,Németh S.,Bakó,Kassai(2),Czibula

 

Soproni VSE - POLO Sport Club 3:14 (1-2,1-4,1-4,0-4)

Soproni VSE: Németh B. - Jámbor(1), Polgár,(1) Mauczka, Fiedler(1), Kovács,Sámson,Szili,Németh S.,Bakó,Czibula


Edző: Muli Ádám

 

"A forduló előtti cél az volt, hogy a két jó erőkből álló csapatból legalább az egyiket le tudjuk győzni, amit sikerült is teljesíteni. A Dunaújváros csapatából több meghatározó játékosuk is hiányzott, ami nem csorbítja az érdemeinket, mert végig vezetve sikerült legyőznünk riválisunkat. Ennek ellenére követtünk el olyan hibákat mind támadásban, mind védekezésben, amiket megbeszéltünk és tisztáztunk, hogy a POLO ellen ezek a dolgok nem fognak beleférni. Azonban ahogy elkezdődött a második mérkőzés már az elejétől az érződött, hogy legtöbben feladták fejben a meccset, még ha a félidőig az eredmény szempontjából tartottuk is a lépést ellenfelünkkel. Megvan bennünk a tudás, hogy felvegyük a harcot egy fizikálisan erősebb,agresszív csapattal is,mint amilyen a POLO, kár, hogy ezt ma nem sikerült megmutatnunk, de ennek ellenére úgy gondolom az utolsó fordulóban képesek leszünk egy szorosabb meccset játszani velük. 
Gratulálok a csapatnak!"