Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 bajnokság utolsó forduló

2022. június 05.
Pünkösd vasárnap hazai pályán játszhattuk le az Országos Utánpótlás A2 bajnokság minket érintő utolsó fordulóját, amin az AQUA SE (Nyíregyháza) korosztályos csapatait fogadtuk.
Ha már ünnep nap, akkor ünnepelhettünk is a végén, hisz itthon tartottuk mind a 9 pontot! :)

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - AQUA SE Nyíregyháza 14-10 (3-5, 2-2, 4-1, 5-2)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Sill A. - Mauczka I., Szántó Z. 1, Holpár R. 3, Szili B. 3, Jámbor S. 1, Kovács K. 5, Sámson M. 1, Czibula M., Móricz K., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Fontos meccs volt. Az évad utolsó mérkőzése. Hajszálon múlt, hogy nem kerültünk az alapszakaszt követően a rájátszás felsőházába, így célunk volt, hogy az alsóházat megnyerjük. Ehhez kellett a mai győzelem. Nyíregyházán nem sikerült jól az első összecsapás, emiatt is fontos volt, hogy ma visszavágjunk. Nem kis teherrel ugrottunk így ma vízbe. Szerencsére az elszántság és a CSAPAT küzdeni tudása nagyon jól vizsgázott. A mérkőzés elején a védekezésben még nem találtuk az ellenszert, a második negyedben 3-6-ra, illetve 4-7-re is elment ellenfelünk, de rendezni tudtuk sorainkat, fejben sikerült higgadtnak maradnunk, így a harmadik negyedben fel tudtunk zárkózni és át is vettük a vezetést, amit a végére növelni is tudtunk. Sok helyzetünk volt, sok ami kimaradt, de egy ilyen meccs után csak a végeredmény számít. Ez csapatmunka volt, GRATULÁLOK mindenkinek!"

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - AQUA SE Nyíregyháza 14-5 (5-0, 3-1, 3-2, 3-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Mauczka I., Szili Á. 2, Rápolthy M., Holpár R. 4, Kassai L., Czibula M. 1, Szili B. 1, Gátas Miklós 4, Gátas Mátyás 1, Tátrai Á. 2

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Soproni VSE - AQUA SE Nyíregyháza 20-4 (6-2, 4-1, 5-0, 5-1)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 3, Kovács K. 1, Kassai L., Jámbor S. 3, Ágoston B. 4, Gátas Miklós 3, Gátas Mátyás 2, Tátrai Á., Czigány Á. 4

Edző: Fent Gergő László

"Az utolsó mérkőzéseket játszottuk a bajnoki évadban, ezért nagyon fontos volt számunkra, hogy győzelemmel búcsúzzunk, főleg hazai medencében. Kiválóan teljesítettünk mind a kettő meccsen, végig koncentráltan és magabiztosan játszottunk. Sikerült mind a kettő mérkőzést nagy arányúan megnyernünk, köszönhetően a remek védekezésnek és a fegyelmezett támadójátéknak köszönhetően. Gratulálok a Csapatnak! Köszönöm az egész éves munkát! Hajrá Sopron!"