Vissza a Hírfolyamra

És megkezdtük a 2017/18-as idényt...

2017. október 05.

„Megfogyva bár, de törve nem…”

Szombaton megkezdődött egyesületünk számára is a 2017-18-as bajnoki szezon. Ezen a hétvégén Gyermek B. csapatunk ugrott vízbe Budapesten, a Dunántúli Vízilabda Liga küzdelmein belül.

Soproni VSE – Sportliget S.E.: 10-8 (1-0, 3-2, 2-4, 4-2)
Kassai – Szili 1, Mészáros, Berényi 3, Tóth 2, Varga 1, Horváth 2, Csere: Jámbor 1, Erőss, Németh, Fekete.
Edző: Fent Gergő
http://www.waterpolo.hu/meccs/43938

Polo Sport Club 2005 – Soproni VSE: 1 – 27 (0-11, 0-1, 1-7, 0-8)
Kassai – Szili 4, Mészáros 3, Berényi 7, Tóth 4, Varga 2, Horváth 2, Csere: Jámbor 2, Erőss 2, Németh, Fekete 1.
Edző: Fent Gergő

http://www.waterpolo.hu/meccs/43940

Fent Gergő, a csapat edzőjének értékelése:

„Rögtön a bajnokság elején nehézségekkel kellet szembenéznünk, mivel 9 játékosra nem számíthattam betegségek, illetve „egyéb” elfoglaltságok miatt. Ennek ellenére mindenki bizonyított, hogy igenis helye van a csapatban és számíthatok rá a későbbiekben is. Nehéz dolgom is lesz majd a következő kerethirdetéskor, ha mindenki bevethető lesz, de ez így van rendjén. Nagy harcok lesznek a bekerülésért!”

„Az első mérkőzést eléggé fáradtan és kapkodósan kezdtük, nem koncentráltunk eléggé a helyzetek befejezésénél és ennek köszönhetően végig húztuk magunkra az ellenfelet. Védekezésben sokszor „elaludtunk”, túl sokszor hagytunk helyet az ellenfél játékosainak. A negyedik negyed első másfél percének köszönhetően, ahol gyorsan egymás után három gólt is szereztünk eldöntöttük a mérkőzést és a végén sikerült kettő góllal felülkerekedni ellenfelünkön.

„A második mérkőzéshez annyit fűznék hozzá, hogy tökéletes játék volt, védekezésben és támadásban egyaránt. Ennek köszönhető a nagyarányú győzelem. Büszke vagyok az egész gárdára, mindenki kitett magáért és a csapatért! Magabiztosan várhatjuk a következő fordulót, igaz, még van hová fejlődnünk… Szép volt fiúk, hajrá Sopron!”