Vissza a Hírfolyamra

DVL Baby I. bajnokság

2018. október 15.
2018. október 14-én, vasárnap legfiatalabbjaink is vízbe ugrottak Szombathelyen a DVL Baby I. bajnokság első mérkőzésén.

Ebben a fordulóban..

III. kerületi TVE-Soproni VSE

Fábián László, Rinner Sebestyén, Boros Patrik, Aranyos Koppány, Kucselata Lőrinc, Kovács Roxána, 
csere: Sill Attila, Holpár Roland, Rápolthy Máté, Szántó Zalán, Kovács Benett, Kóczán András, Horváth Lázár, Rákóczi Barnabás 


Soproni VSE-TVSE

Fábián László, Rinner Sebestyén, Boros Patrik, Aranyos Koppány, Búzás András, Kovács Roxána, 
csere: Sill Attila, Holpár Roland, Rápolthy Máté, Szántó Zalán, Kovács Benett, Kardos Bendegúz, Hanzély Olivér, Rákóczi Barnabás

...mutathatták be az edzésen tanultakat.

Edző: Horváth Bence

"Az első mérkőzésen a miénkhez hasonló játékstílust képviselő csapat ellen úsztak labdára a gyermekek. Már az első támadásnál megtették a játékosok, amit kértem tőlük, játsszák saját játékukat és ne az ellenfél irányítsa a mérkőzés menetét. Ezt sikerült a lefújásig tartania a csapatnak, kisebb-nagyobb hibákkal, amiket edzéseken orvosolni fogunk. 
A második próbatételen a tapasztaltabb Tatabánya együttese ellen kellett a fiúknak és az egyszem lánynak megküzdeniük. Sajnos itt nem sikerült folytatnunk azt, amit abbahagytunk. Az előző megmérettetésen látott hibákat ismét elkövettük és ezt a másik csapat ki is használta.
Összességében büszke vagyok a csapatra, mivel első mérkőzésük volt így együtt, össze kell még kovácsolódnunk, de ez még csak a bajnokság kezdete. Hajrá Sopron!"