Vissza a Hírfolyamra

DVL. Serdülő-ifi rájátszás 3. forduló

2018. március 14. Vasárnap rendezték meg a Dunántúli Vízilabda Liga serdülő-ifi bajnokság rájátszásának 3. fordulóját Sopronban. Korosztályos csapatunk a Győr, valamint a Bécs csapataival mérkőzött meg. 

Eredmények:

Soproni VSE - Győri VSE: 8-15 (1-3, 3-3, 2-4, 2-5)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/47261

Heim - Gátas, Dienes, Nagy, Radics 3, Berényi 2, Kovács. Csere: Bidló, Horváth, Foki, Kertész 1, Szabó 2, Bősze, Böröcz.


ASV Wien - Soproni VSE: 10-11 (4-1, 4-3, 0-2, 2-5)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/47266

Heim - Gátas, Dienes, Nagy 1, Radics 2, Berényi 2, Kovács 2. Csere: Bidló, Horváth 1, Foki, Kertész 2, Szabó 1, Bősze, Böröcz.

"Az első mérkőzésen semmit sem valósítottunk meg a megbeszéltekből. Hiányzott az a plusz a csapatból, amivel nyerni lehetett volna. Az idő múlásával egyre jobban szétestünk fejben, és sajnos ezen az időkérések sem segítettek. Egyénileg próbáltuk megoldani a dolgokat, ez pedig nem működött. Fájó pont ez a vereség, mindenkinek... Tudtuk, hogy a második nehezebb lesz és egy meccs szünetünk volt arra, hogy rendet tegyünk a fejekben, ami a végét elnézve sikerült is. Ugyanakkor nem úgy indult az első negyed. A támadás kapkodós volt, védekezésben pedig rendre nem segítettünk vissza egymásnak, ennek köszönhető, hogy félidőben négy gólos hátrányban voltunk. Sikerült a rövid szünetben annyira feltüzelni a csapatot, hogy elhitték, van még keresni valójuk és meg tudják nyerni a mérkőzést. A harmadik negyedben gólt sem kaptunk, nekünk viszont sikerült kettőt is faragni a hátrányból és a negyedik negyedben pedig el is döntöttük a mérkőzést. Tanulságos nap volt ez számunkra, sokszor eléggé kétarcú csapat benyomását keltjük, de mi tudjuk, hogy mire vagyunk képesek és ezt be is bizonyítottuk a második meccsen! Messze még a bajnokság vége, viszont tudjuk ezt még fokozni. Gratulálok a csapatnak!"