Vissza a Hírfolyamra

DVL GyI felsőházi rájátszása - A KEZDET

2019. február 16.
A Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek I bajnokságának rájátszásai is elkezdődtek a hétvégén. Gyermek csapatunk a felsőházban érdekelt, ahol a mieinken kívül a Balaton VK, a Győri VSE, a Kaposvár-Balaton VK és a Váci VSE csapatai mérhetik össze tudásukat.

A rájátszás első fordulójában a Balaton VK (betegség miatt nem jelentek meg), így csak a Váci VSE csapata ellen ugrottunk vízbe.

Soproni VSE - Váci VSE 15-7 (4-1, 4-2, 4-3, 3-1)

Csapatunk/Gólövőink:
Heim V. - Berényi B (1), Tóth Sz (1), Horváth M (3), Ágoston B (1), Kertész B (6), Szabó O (2), Bencsics Á (1), Tátrai Á, Hruby M

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A betegséghullám elért sajnos bennünket is, ami miatt elég hézagosan tudtunk elutazni erre a fordulóra. Ettől függetlenül sikerült megnyernünk a rájátszásban az első meccsünket, ami tavaly nem sikerült. :)
Örülök a győzelemnek, illetve a sok szép megoldásnak, amit láthattunk. Végre az edzéseken gyakorolt dolgok is fel-felbukkantak a meccsen. Persze voltak hibák is, nem kevés, főleg a védekezésben. Elmentek helyzetek, mert lassúak, körülményesek voltunk támadásban. Ezekre a jövőben jobban oda kell figyelnünk.
Most van egy nap pihenőnk, aztán vár ránk még két meccs hétfőn a Százhalombatta együttesei ellen.
Hajrá Sopron!"