Vissza a Hírfolyamra

Az út kezdete...

2017. december 18. 2017 december 17-én Vácott a Gyermek "C" bajnokság alapszakaszának utolsó fordulóját rendezték meg. Az utolsó fordulóban a Győr és a Vác csapatával találkoztunk.

Soproni VSE - Győri VSE 3 - 17 (1-4, 1-5, 1-2, 0-6)
Játékosok: Tóth Á, Erőss N, Németh S, Németh B, Kassai L, Jámbor S (1), Czibula M, Sámson M, Kovács K, Szili B, Mauczka I, Fiedler B (2), Lakatos M.
Edző: ifj. Papp László

Váci VSE - Soproni VSE 20 - 1 (7-0, 3-0, 6-1, 4-0)
Játékosok: Lakatos M, Erőss N, Németh S, Németh B, Kassai L (1), Jámbor S, Czibula M, Sámson M, Kovács K, Szili B, Mauczka I, Fiedler B, Tóth Á.
Edző: ifj. Papp László

Edzői értékelés:
"Elkezdtünk közösen dolgozni, alapozni azért, hogy ez a későbbiekben kamatozzon számunkra. Egyáltalán nem kell a számokkal foglalkoznunk. Ahogyan Madách tollából az Úr szólalt meg a XV. színben: "Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!". Ezt tudom minden játékosomnak és a szurkolóinknak is üzenni. Valójában egy nagyon nehéz és embert próbáló, vérrel, verejtékkel, fájdalommal és pofonokkal szegélykövezett irány ez, melyen, ha csapatként végigsétálunk a célnál sikerek és győzelmek várnak ránk. Ezt a végcélt szem előtt tartva kell dolgoznunk tovább, együtt kitartva, csapatként! " Új üstökös ragyogjon éjeden, Remegjen a föld..." (Lucifer, XV. szín) Hajrá Sopron!"