Vissza a Hírfolyamra

Győzelem az idei év első fordulóján

2019. január 28.
2019. január 27-én elkezdte az Országos Gyermek és Serdülő csapatunk a 2019. év tavaszi küzdelmeit. Az idei év első fordulóján az Aquaworm Waterpolo Göd csapata volt az ellenfelünk.

Eredményeink:
Gyermek korosztály
Aquaworm Waterpolo Göd - Soproni VSE 3-16 (0-5, 1-3, 1-2, 1-6)
Csapatunk:
Hruby M - Szili Á, Jámbor B. (1), Berényi B. (7), Tóth Sz. (1), Horváth M. (2), Heim V., Kertész B. (5), Bencsics Á., Tátrai Á.

Serdülő korosztály
Aquaworm Waterpolo Göd - Soproni VSE 7-14 (0-4, 2-3, 4-4, 1-3)
Csapatunk:
Heim V. - Tóth G. (1), Szili Á, Jámbor B., Vagdalt B. (1), Berényi B. (2), Tóth Sz., Horváth M. (3), Bencsics Á., Kertész B. (5), Szőke P. (2), Tátrai Á.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Mindig nehéz egy hosszabb szünet után újra "meccsbe rázódni". Kicsit nehezen ment nekünk is. Lehet túl sok volt a bemelegítés... Az első forduló eredményéhez képest feleannyi gólt sikerült lőnünk, ami elgondolkodtató. Igaz a második meccset magabiztosabban hoztuk, ami biztató. Összefoglalva, mivel az alapozást még nem fejeztük be, megoszlottak a teljesítmények. Van, akinek nagyon ment, van akinek kevésbé. Összességében köszönöm ezt a napot, egy jó hangulatú, gyakorlással összekötött két meccs, sok pozitív élménnyel és javítandó hibákkal. Hozzátéve a következő fordulóktól felköthetjük a nadrágot!"