Vissza a Hírfolyamra

DVL Baby I. - Nyitóforduló Győrben

2019. október 07. Vasárnap Győrben került általunk megrendezésre a Dunántúli Baby I. bajnokság első fordulója, ahol a B csoportba kerültünk a Balaton VK, TVSE, AVUS, Győri VSE csapataival. Első meccsünkön a Szombathellyel mértük össze az erőnket, majd a folytatásban a Balatonfűzfő csapata várt ránk.

AVUS - Soproni VSE

Soproni VSE - Balaton VK

Soproni VSE: Gilicze K./Sövényházi P., Kucseleta L., Kardos B., Kovács B., Horváth Á., Horváth O., Kovács R., Fiedler L., Aranyos K., Barta Á., Deák T., Horváth K., Tóth-Márkus A.

Edző: Muli Ádám

“A Szombathely elleni mérkőzésen a megbeszéltekből nem sikerült mindent maradéktalanul megvalósítanunk, ami leginkább a védekezésünk minőségén látszott meg. A meccs előrehaladtával sikerült felvennünk a ritmust és támadásban szép megoldások után sikerült gólokat szereznünk. Megtapasztalhattuk, hogy milyen egy nagyobb játékerőt képviselő csapat ellen játszani és miben kell fejlődnünk az elkövetkezendő időszakban. A második meccsünkre sikerült magunkat felszívni és megmutattuk, hogy mire is vagyunk képesek, ha elkezdünk csapatként játszani. A Fűzfő ellen is követtünk el hibákat, de sikerült egy gólgazdag, igazi ki-ki meccset játszani.
Büszke vagyok mindenkire, úgy érzem, pozitív élményekkel utazhattunk haza. Külön örömmel töltött el, hogy 5 játékosunk is most játszotta élete első tétmeccsét, ami egyáltalán nem látszott rajtuk és nem lógtak ki a csapatból. Gratulálok mindenkinek! “