Vissza a Hírfolyamra

Országos UP 3. forduló - Hibátlan vasárnap

2021. október 10. Hazai környezetben láttuk vendégül a Győri VSE korosztályos csapatait az országos utánpótlás bajnokság A2-es nyugati csoportjában 2021. október 10-én.

Gyermek eredmény:

Soproni VSE - Győri VSE 9-8 (2-0, 4-4, 1-3, 2-1)

Soproni VSE.: 

Tóth Á./Sill A. - Rinner S. 3, Holpár R. 1, Szili B., Jámbor S. 2, Kovács K. 3, Czibula M., Csere: Mauczka I., Szántó Z., Sámson M., Lakatos M., Rápolthy M., Móricz K.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A megbeszéltek szerint jól kezdtük a mérkőzést, sikerült is 4 gólos előnyre szert tennünk. És megint jött egy hullámvölgy és magunkra húztuk ellenfelünket. A negyedik negyedre 0-0-val indulhattunk neki. A védekezésünk mondhatni jól működött, viszont nagyon sok kiállítást kaptunk, ami nem jó! Egyénileg is és csapatként is hullámzó volt a teljesítményünk. Viszont a végére sikerült összeszedni magunkat és csapatként megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok!"

Serdülő eredmény:

Soproni VSE - Győri VSE 11-7 (4-2, 2-2, 4-2, 1-1)

Soproni VSE:

Hruby M. - Szili Á. 2, Jámbor S., Kassai L., Tóth Sz. 3, Gátas Miklós 2, Tátrai Á. 2. Csere: Rinner S., Póczi K. 1, Varga M., Kovács K., Gátas Mátyás 1, Bakó B., Németh B..

Edző: Fent Gergő

"Az elején nem a kellő hozzáállással indultunk a mérkőzésnek és ez meglátszott a játékon. A kezdeti döcögős játék után összekaptuk magunkat és a mérkőzés végéig tartottuk az előnyt. A szervezett játéknak köszönhetően sikerült négy góllal megnyerni a mérkőzést. Gratulálok a Csapatnak!"

Ifjúsági eredmény:

Soproni VSE - Győri VSE 15-14 (1-3; 4-6; 5-1; 5-4)

Soproni VSE:

Heim V. - Szili Á., Tóth Sz., Gátas Miklós, Szabó O., Tátrai Á., Czigány Á.. Csere: Bakó B., Póczi K., Kassai L., Gátas Mátyás, Németh B..

Edző: Fent Gergő

"Ez egy teljesen más mérkőzés volt az előzőekhez képest. Feljavult a támadójátékunk, de a kihagyott helyzetek után méláztunk és ellenfelünk ezt könyörtelenül kihasználta. A második negyed elején már négy gólos hátrányban voltunk. Visszajöttünk a meccsbe, megfordítottuk, majd ismét rövidzárlat és négy gólos hátrány. Egy igazi hullámvasút volt a számunkra. A félidőben rendet kellett tenni a fejekben, és ez sikerült is, ledolgoztuk a hátrányunkat és döntetlennel fordultunk az utolsó negyedre. Sikerült ismét megszereznünk a vezetést és végül a javunkra fordítani a mérkőzést. Le a kalappal a Srácok előtt, hogy a nagy különbség ellenére sem adták fel és végig küzdöttek a meccs megnyerése érdekében. Csapatként jelesre vizsgáztak! Gratulálok mindenkinek!"