Vissza a Hírfolyamra

BAJNOK a Soproni VSE Gyermek csapata!

2019. június 09.
És végre sikerült! Gyermek csapatunk megnyerte a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek I. bajnokságának küzdelmeit!
Gratulálok a Csapatnak!!!!

Eredményeink:
DVL Gyermek I. bajnokság:
Kaposvári VK-Balaton - Soproni VSE 4-9 (2-2, 0-1, 1-1, 1-5)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V. - Gátas Miklós, Gátas Mátyás, Jámbor B. (1), Horváth G., Berényi B., Tóth Sz. (1), Horváth M. (1), Ágoston B., Kertész B. (4), Szabó O. (2), Bencsics Á., Tátrai Á., Hruby M.

Soproni VSE - Győri VSE 7-6 (1-1, 2-2, 1-2, 3-1)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V. - Gátas Miklós, Gátas Mátyás, Jámbor B. (1), Horváth G., Berényi B., Tóth Sz., Horváth M. (2), Ágoston B., Kertész B. (3), Szabó O. (1), Bencsics Á., Tátrai Á., Hruby M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Nagy volt a tét az utolsó forduló előtt. Tavaly pontegyenlőséggel, csak az összesített gólkülönbség döntött és lettünk "csak" másodikak. Idén még inkább győzni akartunk! Az első meccsünk pont a tavalyi győztes Kaposváriak ellen volt, elégtételt akartunk venni az előző évi elveszített döntő miatt. Játszottunk már jobban is, de a Csapat ereje újra megmutatkozott és nyertünk. Ezzel a győzelemmel már biztos volt az aranyérem :) A Győr ellen már tét nélkül ugorhattunk vízbe és külön öröm volt látni, hogy nem "adtuk oda" a meccset.
A 2014/15-ös évadban a Baby korosztályban kezdtük és az eltelt 4 év alatt kétszer is a döntőben alulmaradva (mind a kétszer a 2. helyen végezve), végül a 2018/19-es bajnoki évben veretlenül, megérdemelten nyertük meg a bajnokságot! Gratulálok a CSAPATNAK! És köszönöm ezt az élményt!
Az utolsó mérkőzésről és a díjátadóról készült képek ide kattintva érhetők el.
Köszönjük mindenkinek a szurkolást!"