Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 2. forduló Leányfalun

2021. október 03.
Leányfalun rendezték meg az Országos UP bajnokság 2. fordulóját 2021. október 3-án, ahol a Dunakanyar Waterpolo együttese ellen ugrottak vízbe korosztályos csapataink.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Dunakanyar Waterpolo - Soproni VSE 10-5 (2-2, 2-3, 3-0, 3-0)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Sill A - Rinner S., Mauczka I., Szántó Z., Holpár R. 1, Póczi K., Szili B. 1, Jámbor S. 2, Kovács K. 1, Móricz K., Czibula M., Lakatos M., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Nem ment ma, nagyon nem. Nehéz mit mondani, nem erre készültünk. Valami hiányzott. Mentünk, csináltuk, de a tűz elmaradt, nem volt lendület, nem volt egy húzóember sem, aki vitte volna a csapatot a hátán. Van ilyen, ezt most el kell felejtenünk. Úgy érzem, több van ebben a csapatban, viszont ezért rengeteget kell még dolgoznunk tovább."

Országos Serdülő bajnokság:
Dunakanyar Waterpolo - Soproni VSE 7-8. (2-1; 2-3; 1-3; 2-1).

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 1, Jámbor S., Kassai L. 1, Tóth Sz. 3, Gátas Mátyás, Kovács K. 1, Gátas Miklós , Tátrai Á. 2.

Edző: Fent Gergő László

"Nagyon nehéz mérkőzésen sikerült nyernünk egy kiváló csapat ellen. Sajnos az első másfél negyedben még csak testileg voltunk a vízben, három gólos hátrány sikerült összehoznunk. Szerencsére időben kapcsoltunk és a jó védekezésnek köszönhetően helyzetekkel és gólokkal tudtuk befejezni a támadásokat. Előbb megfordítottuk a saját javunkra, majd kettő gólos előnyt harcoltunk ki, amit tudtunk is tartani az utolsó negyed utolsó percéig. Nagyon értékes győzelmet arattunk, ugyanilyen teljesítményt kell nyújtani a továbbiakban is. Gratulálok a Csapatnak!"

Országos Ifjúsági bajnokság:
Dunakanyar Waterpolo - Soproni VSE 15-10. (5-3; 3-2; 4-3; 3-2).

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 3, Tátrai Á., Kassai L., Tóth Sz. 1, Gátas Mátyás , Ágoston B., Gátas Miklós 2, Szabó O. 1, Czigány Á. 3. 

Edző: Fent Gergő László

"Csak pozitívan tudok értékelni a mérkőzés után a vereség ellenére is. Ifi csapatunk nagyrészt a serdülő játékosokra épül, akik túl voltak már négy negyeden. Látszott is a fáradtság, ennek ellenére kettő és fél negyedig nagyon jól tartottuk magunkat. Jelenleg ekkora különbség van köztünk és ellenfelünk között, ezen a későbbiekben tudunk majd változtatni és szorosabb eredményt elérni. Tisztában vagyunk azzal, hogy miben kell még fejlődnünk és csakis a pozitív dolgokat visszük magunkkal a következő mérkőzésre. Gratulálok a Csapatnak a mutatott játékhoz!"