Vissza a Hírfolyamra

Kiábrándító folytatás

2017. november 26.

Kiábrándító folytatás

Szombaton folytatódott a 2017-18-as bajnoki szezon Gyermek B. csapatunk számára a Dunántúli Vízilabda Ligában. A harmadik fordulót hazai környezetben, Sopronban rendezték.

 Sportliget S.E. – Soproni VSE.: 6-5 (1-1, 2-0, 2-1, 1-3)

Tátrai – Bencsics 2, Berényi 2, Tóth, Varga, Horváth 1, Gátas, Csere: Supka-Kovács, Hruby, Mészáros, Gátas, Fekete, Lendvai, Kassai.

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/43948


Soproni VSE. – Polo Sport Club 2005: 13 – 2 (1-0, 5-1, 3-0, 4-1)

Kassai – Hruby 1, Mészáros, Gátas, Fekete, Lendvai 1, Tátrai 3, Csere: Honyák, Bencsics, Berényi 3, Tóth, Varga 3, Horváth 2, Gátas.

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/43950

Fent Gergő, a csapat edzőjének értékelése:

„Nem fogok köntörfalazni, szégyen, hogy hazai medencében, a saját közönségünk előtt ilyen játékot produkáltunk az első mérkőzésen. Három és fél negyedig mindenkinek csak a nadrágja volt bent a vízben. Ez nem csak ezen a szinten, de mindenhol elfogadhatatlan. Gratulálok az ellenfél csapatának, mert küzdésben és akarásban magasan felülmúltak minket. Másfél negyednyi jó játék nagyon kevés, bárki is legyen az ellenfél. A második mérkőzéshez annyit fűznék hozzá, hogy gratulálok a csapatnak a győzelemhez, viszont az ilyen mérkőzéseken kellene gyakorolni a pontos befejezéseket, hogy megnőjön az önbizalma azoknak a játékosoknak is, akik eddig keveset tudtak játszani betegség és egyéb elfoglaltságok miatt. Tisztában vagyok vele, hogy Ők még gyerekek és tanuló fázisukat töltik még jó pár évig, de az eddig tanult dolgokat igenis vissza kell tudni adni, bármelyik korosztályban, hiszen ezért edzünk hétről – hétre. Tanulságos volt ez a két mérkőzés mindenki számára és legközelebb megmutatják, hogy valójában mire is képesek! Hajrá Sopron!!!”