Vissza a Hírfolyamra

Megkezdtük a 2020/21-es bajnoki szezont

2020. szeptember 22.
Az Országos Utánpótlás bajnokság B csoportjának 1. fordulójával kezdte meg a 2020/21-es évad küzdelmeit Gyermek és Serdülő csapatunk 2020. szeptember 20-án Győrben.
Napsütésben, nyári hangulatot idéző környezetben játszhattunk.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE -
Aquaworm Waterpolo Göd 24-4 (5-2, 7-2, 7-0, 5-0)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Németh Balázs - Rinner S (1), Mauczka I (1), Rápolthy M, Fiedler B (10), Kassai L, Jámbor S (6), Kovács K (4), Sámson M (1), Czibula M (1)

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A nyári felkészülés után már nagyon vártuk a bajnokság kezdetét. Idén gyermek csapatunkra nehéz feladat vár, hisz 95%-ban 1 évvel fiatalabbak, mint a korosztály. Ez szerencsére az első meccsen nem látszott. Picit nehézkesen kezdtünk, de aztán szépen összeszedtük magunkat és félidőre el is tudtunk lépni ellenfelünktől. Örülök, hogy majdnem mindenkinek sikerült gólt lőnie.
Persze voltak hibáink, ezeket ki kell javítani, minimálisra csökkenteni.
Gratulálok az első országos bajnoki meccshez! Csak így tovább!"

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - Aquaworm Waterpolo Göd 10-12 (2-3, 3-2, 2-1, 1-2, 2-4)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M/Németh B - Erőss N., Póczi K., Bakó B., Tóth Sz. 3, Gátas Mátyás 4, Ágoston B. 2, Gátas Miklós, Szabó O. 1, Bencsics Á., Tátrai Á.. 

Edző: Fent Gergő László

"Jól sikerült a nyári felkészülés, ennek megfelelően bizakodva vártuk az új szezont. Ennek ellenére nem úgy alakult a mérkőzés, ahogyan terveztük. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, a magabiztos vezetés helyett, folyamatosan mentünk az eredmény után és a végét nem bírtuk fejben. Döntetlen lett, így az ötméteresek döntöttek a végeredményről, vereséget szenvedtünk. Nagyon csalódottak vagyunk, magunkba kell nézni és elgondolkodni, mert ezt ilyen formában nem lehet csinálni. A úszónadrág egyedül nem nyer meccset, tenni is kell érte. Ez egy intő jel, időben kaptuk egy kijózanító pofont, tanulságos mérkőzés volt a számunkra."