Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 rájátszás - 4. forduló

2022. február 21.
Az Országos UP bajnokság A2-es rájátszását idén hazai pályán kezdtük, ahol a Szegedi VPS II csapatai ellen ugrottunk vízbe.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - Szegedi VPS II 19-7 (9-1, 3-1, 5-1, 2-4)

Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Tóth Á - Rinner S. 1, Mauczka I., Szántó Z. 2, Holpár R. 4, Lakatos M. 1, Szili B. 3, Jámbor S. 2, Kovács K. 4, Sámson M., Czibula M., Móricz K., Rápolthy M. 2

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Félő volt, hogy a szombati pécsi túránk után fáradtak, enerváltak leszünk, ami szerencsére nem következett be. Újult erővel tudtunk felpörögni erre a mérkőzésre. A támadásaink lendületesek voltak, mindenki tudott sokat játszani. Védekezésben viszont sokszor kerültünk hátrányba a sok fegyelmezetlenségnek köszönhetően. Ezen a meccsen belefért, viszont egy kiélezettebb mérkőzésen nem felénk fogja billenteni a mérleget. Kezdetnek jól sikerült ez a hétvégénk, bízom benne, hogy ezt a lendületet tudjuk tartani, talán még növelni is."

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - Szegedi VPS II  (1-3, 4-2, 2-3, 4-3, 4-5)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 4, Kassai L., Tóth Sz. 6, Gátas Miklós 3, Gátas Mátyás 1, Tátrai Á.. Csere: Mauczka I., Bakó B., Holpár R. 1, Szili B., Czibula M..

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Soproni VSE - Szegedi VPS II  (1-0, 4-5, 2-3, 1-4)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 3, Tóth Sz., Ágoston B., Gátas Miklós, Tátrai Á. 2, Czigány Á. 1. Csere: Rinner S. 1, Bakó B., Kovács K., Kassai L., Jámbor S., Gátas Mátyás 1.

Edző: Fent Gergő László

"Mind a kettő mérkőzésen határozottan játszottunk, de sajnos egyiket sem sikerült megnyernünk. Csalódottak vagyunk, mert a mutatott játék alapján többet érdemeltünk volna. Sok döntő szituációban rossz megoldást választottunk, a védekezésben egyéni hibákat vétettünk, amit az ellenfelünk ki is használt. Az emberelőny kihasználásunkon kell még dolgoznunk, mert nem tudtunk élni ezekkel. A játék összességében, még ha az eredmény nem is ezt mutatja jó volt. Gratulálok a Csapatnak!"