Vissza a Hírfolyamra

Országos bajnokság 2. forduló

2020. október 06. Az országos gyermek és serdülő bajnokság 2. fordulójára Budapestre a Szőnyi útra utaztunk 2020. október 4-én.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Sportliget S.E. - Soproni VSE 6-25 (1-7, 2-3, 0-9, 3-6)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á - Rinner S 3, Mauczka I 3, Rápolthy M, Fiedler B 6, Kassai L 3, Szili B, Jámbor S 4, Kovács K 4, Szántó Z, Czibula M 2, Lakatos M

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Gratulálok a győzelemhez!
Nehéz megítélni egy ilyen arányú győzelem esetén, hogy milyen játékot is mutattunk és persze nehéz játékosként érezni, hogy jól játszottunk-e? Ennek ellenére muszáj ezt végig gondolnunk, hogy minden vereségből és győzelemből tanuljunk!"

Országos Serdülő bajnokság:
Sportliget S.E. - Soproni VSE 9-8 (1-4, 2-2, 4-0, 2-2)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M - Erőss N., Szili Á., Póczi K., Tóth Sz. 2, Gátas Mátyás, Ágoston B. 2, Gátas Miklós 1, Szabó O., Tátrai Á. 3. 

Edző: Fent Gergő László

"Kettő negyeden keresztül remekül játszottunk, azonban a harmadik negyedben három gólos előnynél folyamatosan gólt akartunk lőni, ami sajnos nem sikerült, (ellenben négyet is kaptunk) és ez megbosszulta magát. Az utolsó játékrészben hiába javultunk fel, a végére kevésnek bizonyult és egy gólos vereséget szenvedtünk. Ebből is tanulni fogunk, mert sajnos elég egyetlen rossz negyed és nincs visszaút. Ennek ellenére büszke vagyok a játékosokra, mert az eredmény ellenére is remekül megvalósították a megbeszélt dolgokat."