Vissza a Hírfolyamra

OB II. Felnőtt bajnokság - Dupla győzelem

2022. április 09. Szombaton Budapestre utazott felnőtt csapatunk a soron következő és egyben utolsó középszakaszi fordulóra.

Eredmények:

Gyöngyösi Aligátorok VC. - Soproni VSE.: 3-12 (2-5, 1-0, 0-4, 0-3)

Soproni VSE.: Bikali Z./Hruby M. - Gátas F. 1, Szili Á. 3, Resiak P. 3, Berényi P. 4, Vagdalt B., Ágoston B., Gátas Miklós, Horváth B. 1, Tátrai Á., Czigány Á..

Edző: Fent GergőErzsébeti SMTK. - Soproni VSE.: 5-11 (0-3, 0-3, 3-2, 2-3)

Soproni VSE.: Bikali Z./Hruby M. - Gátas F. 1, Szili Á. 3, Resiak P. 2, Berényi P. 1, Vagdalt B., Ágoston B. 1, Gátas Miklós 2, Horváth B., Tátrai Á. 1, Czigány Á..

Edző: Fent Gergő


"Az első mérkőzésen a könnyed kezdés és magabiztos vezetés tudatában kicsit belesüppedtek a srácok a játékba. A második negyedben kicsit öncélúan játszottunk és ez nem volt célravezető. Sikerült felébrednünk a harmadik negyedre és több góllal megnyerni a meccset. Tudtuk, hogy a második mérkőzés sokkal keményebb lesz. Sikerült meglepnünk egy remek első és második negyeddel az ellenfelünket, köszönhetően a kiváló védekezésnek és a szép kidolgozott támadásoknak. Kiemelkedő volt az emberelőnyös helyzetek megjátszása és az emberhátrányos védekezés. Régen játszottunk ennyire felszabadultan és fegyelmezetten, öröm volt nézni a partról. Végig sikerült kontrollálni a meccset és a végén magabiztosan győztünk. Gratulálok a Csapatnak!"