Vissza a Hírfolyamra

NEJ Serdülő kupa - Pápa

2019. június 19. Pápán rendezték június 16-án, a 2003-2005-ös korosztálynak a NEJ kupát, amelyen a Balatonfüred és Pápa csapataival mérkőztünk meg. 10 órakor kezdődtek meg a küzdelmek, első meccsen a házigazda pápai csapat ellen kezdtünk, majd következett a Pápa - Balatonfüred mérkőzés, ahol a végén a fürediek örülhettek és az utolsó mérkőzésen pedig mi ugrottunk ismét vízbe a Füred ellen. A tornát a Balatonfüred nyerte, második a Pápai SE lett, nekünk pedig a harmadik helyen sikerült végezni. A díjátadó után strandolás következett, a vasárnapi napról készült képeket ide kattintva lehet megtekinteni.

Eredmények:

Pápai SE - Soproni VSE 9:8

Soproni VSE - Balatonfüred 4:9

Soproni VSE : Hruby M. - Tóth Sz., Gátas Miklós, Gátas Mátyás, Radó I., Póczi K., Tátrai Á., Horváth L., Fekete M., Bencsics Á., Takács M.

" Az első mérkőzésen sikerült tartani a lépést a pápai csapattal, a védekezésünk jól működött, az ellenfelünk centerjátékát sikerült kézben tartanunk. Támadásban megteremtettük a helyzeteket, de fejben sorra rossz megoldásokat választottunk, jobb helyzetkihasználással megszerezhettük volna a győzelmet is. Meg kell tanulunk jó döntéseket hozni a kapu előtt, nem egyéni érdekeket előtérbe helyezve, hanem csapatként gondolkodni és játszani. A Balatonfüred elleni második meccsen már csapatcentrikusabban működött a támadó játékunk, de ennek ellenére a helyzetkihasználásunk még így sem volt tökéletes, és sajnos olykor kicsit lazán védekeztünk, amit ellenfelünk meg is büntetett.

Edző: Muli Ádám

Mindkét csapatban inkább a 2003-2004-es játékosok domináltak, nálunk a 11 főből 8-an voltak 2005-ös születésűek, mégis mindkét meccsen egyenrangú félként játszottunk, ezért van mire büszkének lennünk, remek tapasztalatszerzési lehetőség volt, gratulálok mindenkinek! 
Külön gratuláció jár Hruby Mártonnak, aki megkapta a torna legjobb kapusa címet!