Vissza a Hírfolyamra

Gyerek III - DVL Magyar Felkészülési Kupa

2021. augusztus 15.
2021. 08. 13/14-én megrendezésre került a DVL Nyári Felkészülési Magyar kupa gyermek-III (2009) korosztálynak, aminek Sopron adott otthont 🏡

Eredmények: 
-Fehérvár Vízilabda S.E. 9:5 ✔️
-KVSE 12:2 ✔️
-Balaton Vízilabda Klub 4:13 ✖️
-PSN Zrt. 5:9 ✖️

Kupán a harmadik helyen zártunk!💪🏻🥉

Resiak Piotr edző: “Először is gratulálni szeretnék a csapatomnak és megköszönni a szuper szurkolást  szurkolóinknak a lelátón! 
Pénteki nap folyamán a Fehérvár és a Nagykanizsa csapata ellen koncentrált játékkal, két nagyszerű győzelmet szereztünk. Első negyedben a Fehérvár ellen, ugyanúgy mint legutóbb, nem tudtuk eltalálni a kaput... de a mérkőzés folyamán szépen összeszedtük magunkat és végre sikerült gólokat lőnünk. Nagyon örülök, mert a védekezésünk újra nagyon jól működött és megmutattuk, hogy jó úton járunk és a tanult dolgokat megvalósítva tudunk mérkőzéseket nyerni. 
Szombati napon pedig a Balatonfűzfő és a Pécs csapata ellen játszottunk szoros meccseket. Nagyon örülök,hogy nehezebb ellenfél ellen végig tudtunk “meccsbe” lenni és szoros mérkőzést játszani, végül a bronzérmet akasztották a nyakunkba. Külön megtiszteltetés volt, hogy a díjakat Csiszár Szabolcs alpolgármester adta át a gyerekeknek.”