Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 rájátszás - 3. forduló Hódmezővásárhelyen

2022. március 27. Pénteken - 2022. március 25-én - Hódmezővásárhelyen játszottak korosztályos csapataink, mivel ez a három mérkőzés még előzőleg elmaradt az ellenfél betegsége miatt. 

Eredmények:


Gyermek Csapat:

HVSC - Soproni VSE.:  4-12 (0-2, 0-4, 2-3, 2-3)

Soproni VSE.: Sill A. - Rinner S. 4, Mauczka I., Póczi K., Holpár R. 1, Lakatos M. 1, Szili B. 3, Sámson M. 2, Czibula M., Móricz K., Rápolthy M. 1. 

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Hódmezővásárhely nincs közel Sopronhoz... de ez nem lehet kifogás. 
Az utolsó meccset játszottuk és a csapat 90%-a már túl volt egy meccsen, és ez sem lehet kifogás.
A védekezésünk rendben volt, de a támadásaink leginkább a káoszhoz hasonlítottak. Sokszor nem vettük észre a jobb helyzetben lévő társunkat, mert egyénileg akartuk megoldani a helyzeteket. Ettől függetlenül voltak szép megoldásaink is, de úgy gondolom, hogy összességében nagyon sok benne maradt a meccsben.
A győzelemhez gratulálok a csapatnak!"


Serdülő Csapat:

HVSC - Soproni VSE.: 10-11 (3-4, 3-3, 1-2, 3-2)

Soproni VSE.: Hruby M./Németh B. - Mauczka I., Szili Á. 4, Lakatos M., Bakó B., Tóth Sz. 4, Czibula M., Gátas Miklós 2, Gátas Mátyás, Szili B. 1.

Edző: Fent Gergő


Ifjúsági Csapat:

HVSC - Soproni VSE.: 17-6 (4-0, 6-1, 5-3, 2-2)

Soproni VSE.: Hruby M./Németh B. - Rinner S., Szili Á., Holpár R. 2, Bakó B., Tóth Sz., Ágoston B.,  Gátas Miklós, Gátas Mátyás 1, Czigány Á. 2.

Edző: Fent Gergő

"A hosszú utazás után kettő nehéz mérkőzést játszottunk. Az elsőt sikeresen megnyertük, amihez gratulálok a Csapatnak, nagyot küzdöttek! A másodikon viszont nagyarányú vereséget szenvedtünk. Itt az elején sem ment úgy a játék, ahogyan az elvárható lett volna magunkkal szemben, védekezésben nagyon alulteljesítettünk. A harmadik negyedben feljavult a védekezés és támadásban is sokkal nagyobb százalékban használtuk ki az adódó helyzeteinket, de sajnos itt már csak a tisztes helytállásért küzdöttünk. Nem szabad csüggedni, mert még jó pár meccsünk hátra van a szezonból, képesek vagyunk ennél jobb játékra is."