Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek IV. 1. Forduló

2018. október 08. Vasárnap a 2007-es korosztály is megkezdte a szezont. Pesterzsébeten rendezték a Dunántúli Vízilabda Liga gyermek IV. bajnokság első fordulóját, ahol a házigazda mellett a Szombathely csapatával mérkőzött meg korosztályos együttesünk. 

Eredmények:

ESMTK - Soproni VSE: 4-18 (0-8; 2-4; 0-1; 2-5)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/51342

Tóth Áron - Fiedler Bence 3, Czibula Milán, Kovács Krisztián 8, Sámson Márton, Szili Botond, Jámbor Soma 1. Csere: Stummer Máté, Mauczka István 2, Szántó Zalán, Böröndi Bence 1, Rápolthy Máté 2, Rinner Sebestyén 1.

Edző: Fent Gergő


Soproni VSE - AVUS: 1-9 (0-1; 0-2; 0-3; 1-3)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/51340

Tóth Áron - Fiedler Bence, Czibula Milán, Kovács Krisztián, Sámson Márton, Szili Botond, Jámbor Soma. Csere: Stummer Máté, Mauczka István, Szántó Zalán, Böröndi Bence, Rápolthy Máté 1, Rinner Sebestyén.

Edző: Fent Gergő

"Teljesen rendben volt a játék mind a kettő meccsen. Kezdenek visszaköszönni az edzésen gyakorolt dolgok és az erőnléttel sincsenek gondok. Ahogy már említettem, rengeteget dolgoznak a srácok és ezt most be is bizonyították. Két teljesen más mérkőzést játszottunk, de az összkép alapján elmondható, hogy fejlődésen estek át a gyerekek. Ez egy nagyszerű dolog. Vannak még hibák, de a kezdetekhez képest elenyésző a rengeteg pozitív megmozdulás mellet. Az első mérkőzésen elért győzelem óriási lökést adott a srácoknak, kellet ez a lelküknek a nyári sikertelenebb időszak után, valamint egy kicsit az önbizalmuk is visszajött ezáltal. Kellenek ezek a sikerek. A második mérkőzésen tovább folytattuk, amit az elsőn abbahagytunk. Folyamatosan küzdöttünk, ami dicséretes, egy percig sem adtuk fel. Ez ugye az előző alkalmakkor nem nagyon mutatkozott meg. Sajnos vereséget szenvedtünk, de nem játszottunk alárendelt szerepben. Megvoltak a lehetőségeink, igaz gólokban nem mutatkozott meg, a mi hibáinkból kaptuk a gólokat. Tudjuk mi az amiben javulnunk kell. Azért a többes szám, mert a gyerekek is tudják és értik is, ami a legfontosabb. Ami még nagy öröm számomra és biztató, hogy mindenki tudott játszani és ha támadásban nem is, de védekezésben hasonló szintet hoztak csapattársaikkal. Ezen a járt úton kell haladnunk tovább és nem szabad sosem megelégednünk azzal, amit eddig elértünk. Gratulálok a fiúknak! Büszke vagyok rájuk! Hajrá Sopron!!!"