Vissza a Hírfolyamra

Zsúfolt hétvége margójára

2018. március 04. 2018. március 4-én Martfűn rendezték meg az Országos Gyermek bajnokság első tavaszi fordulóját, ahol Csapatunk a házigazda Invictus SC együttesével csapott össze.

Invictus SC - Soproni VSE 3-19 (0-4, 1-6, 0-7, 2-2)
Csapatunk/Gólszerzőink:
Heim V., Tóth G. (2), Jámbor B., Berényi B. (1), Tóth Sz. (1), Horváth M. (3), Ágoston B. (1), Kertész B. (5), Szabó O. (5), Szőke P. (1), Bencsics Á., Gyülvészi L.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Edzői értékelés:
"Mivel a meccs helyszíne messze van Soprontól, ezért már március 3-án elindultunk. Hogy ne utazzunk feleslegesen, és kihasználjuk a kínálkozó alkalmat, útközben Budapesten megálltunk, hogy az ASI DSE csapatával játszunk egy edzőmeccset. Megérte, mert másfél órás, pörgős játék jellemezte a meccset. Mindenki kipróbálhatta magát. Ezután buszra ültünk és szállásfoglalás után várt még ránk egy edzőmeccs a házigazdák ellen. Itt azért már látszott  a srácokon a fáradság, de ennek ellenére végighajtották az egy órát. Mindkét meccs tanulságos volt. Van min javítanunk.
Talán az edzőmeccseket követő beszélgetéseknek köszönhetően a vasárnapi "éles" meccsen már összeszedettebbek voltunk a támadásokban, bár még mindig túl sok volt a kihagyott helyzetek száma. A védekezésünk most is jól működött. Szeretném, ha végre megtalálnánk azt a pontot, amin átbillenve megtalálnánk a fejlődéshez vezető utat..."