Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 bajnokság - 10. forduló

2022. november 28.
Az Országos Utánpótlás Bajnokság A2-es csoportjának minket érintő 10. fordulóját a Genesys OSC Kft. csapata ellen játszottuk a Nyéki I. Uszodában Budapesten.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Genesys OSC Újbuda Kft. - Soproni VSE 7-11 (2-3, 1-2, 2-2, 2-4)

Csapatunk/góllövőink:
Gilicze K./Sill A. - Rinner S. 2, Szántó Z. 1, Holpár R. 5, Káplár M., Markó K., Deák T., Rápolthy M. 3, Lakatos M., Kovács B.

Edző: Piotr Resiak, Matyuga-Kovács Rita

“ Fiúktól Maximális koncentrációt kértem első perctől kezdve. Hátul végig fegyelmezett volt a védekezésünk, kevés gólon tudtuk tartani az OSC csapatát. Elől pedig születtek nagyon szép megoldások. Maradt még kettő forduló, dolgozunk tovább. Jövő héten indulunk  Fehérvárra! Hajrá Srácok! 

Országos Serdülő bajnokság:
Genesys OSC Újbuda Kft. - Soproni VSE 12-5 (2-0, 2-3, 1-0, 7-2)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Németh B. - Rinner S. 2, Mauczka I. 1, Szántó Z., Holpár R. 1, Szili B. 1, Czibula M., Pál B., Lakatos M., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"Jó iramú mérkőzést játszottunk az OSC ellen, amit sajnos nem bírtunk a végén. A harmadik negyedig jól tartottuk a lépést, a védekezésünk jól működött, elöl a mozgásokból jöttek a kiállítások. Sajnos még mindig picit pontatlanok a befejezések, rengeteg kapufánk volt, de pozitív, hogy a helyzetek megvannak, már csak értékesíteni kell őket... Sajnos belementünk egy úszóversenybe, és a végére ez megbosszúlta magát. Ennek ellenére gratulálok a Csapatnak!"

Országos Ifjúsági bajnokság:
Genesys OSC Újbuda Kft. - Soproni VSE 7-6 (4-1, 2-1, 1-1, 0-3)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Pál B., Szili Á., Szili B. 1, Németh B. 1, Czibula M. 1, Gátas Miklós, Gátas Mátyás 1, Mauczka I. 1, Tátrai Á. 1

Edző: Krasznai Rudolf

“A hétvégi fordulóra tartalékosan tudtunk kiállni. Az egész héten betegségek és sérülések nehezítették a felkészülésünket. Ez az első két negyedben meg is látszott. Ellenfelünk el tudott tőlünk lépni 4 góllal.  A harmadik negyedben elkezdtünk zárkózni és egyre jobban játszani. Az utolsó negyedben hatalmasat küzdöttek a fiúk. Vissza tudtunk jönni a meccsbe és még sanszunk is volt egyenlíteni. Végül egy gólos vereséget szenvedtünk, de semmi hiányérzetem nem maradt a mérkőzés után. A csapatom szívvel-lélekkel játszott végig. Így ki lehet kapni!  Vadulj meg Sopron “