Vissza a Hírfolyamra

Országos UP. 15. forduló

2021. február 14. Vasárnap Budapesten a Szőnyi úti BVSC uszodában ugrottak vízbe korosztályos csapataink a Göd egyesülete ellen.

Gyermek eredmény:

Aquaworm Göd - Soproni VSE.: 7-9 (2-1, 2-5, 0-3, 3-0).

Soproni VSE.: 

Tóth Á. - Rinner S., Mauczka I. 1, Lakatos M., Fiedler B. 3, Kassai L., Szili B., Jámbor S. 4, Kovács K. 1, Sámson M., Czibula M., Holpár R., Erőss N.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Nagyon hullámzó volt a mai játékunk. Nehezen indult a meccs, picit kapkodtunk, a védekezésben a visszasegítések elmaradtak. A második-harmadik negyedre szerencsére sikerült rendeznünk sorainkat. Aztán ahelyett, hogy megnyugodtunk volna, siettettük a támadásokat, amiből rendre labdavesztések, lefordulások jöttek és sikerült magunkra húzni az ellenfelet, így izgalmassá tettük magunknak a meccs végét. Ennyi hiba éles helyzetekben nem fog beleférni! Ettől függetlenül gratulálok a győzelemhez! :)"

Serdülő eredmény:

Aquaworm Göd - Soproni VSE.: 12-10 (2-2, 2-2, 3-2, 1-2, 4-2).

Soproni VSE.: 

Hruby M. - Erőss N., Szili Á. 1, Jámbor S., Fiedler B. 3, Bakó B., Tóth Sz. 1, Gátas Mátyás 2, Ágoston B. 1, Szabó O. 2, Bencsics Á., Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő

"Sajnos rengeteg kidolgozott helyzetet kihagytunk és hátul elég gyengén védekeztünk. Ismét a döntő szituációkban hibáztunk, és ez nem fér bele semmilyen szinten. Jól játszottunk, de a saját hibáinkból adódóan nem tudtuk a végén lezárni a mérkőzést, az öt méteres dobásoknál pedig alulmaradtunk. Csalódottak vagyunk, mert ez nem az első ilyen mérkőzés volt a szezonban. Ennél többet kell nyújtanunk, ha érvényesíteni akarjuk az akaratunkat."