Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek IV - teljes K.O.

2019. november 17.
Pápán rendezték meg a DVL Gyermek IV bajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulóját. Ezen a fordulón az AVUS és a Vác csapataival játszottunk.

Eredmények:
Soproni VSE - AVUS 8-16 (2-4, 2-5, 3-6, 1-1)
Csapatunk/Góllövőink:
Sill A / Hanzély O - Rinner S (3), Szántó Z, Tóth-Márkus A, Kovács R, Boros P (2), Kovács B, Lakatos M, Rápolthy M (2), Fiedler L, Holpár R (1)

Váci VSE - Soproni VSE 19-4 (5-2, 4-0, 4-2, 6-0)
Csapatunk/Góllövőink:
Sill A / Hanzély O - Rinner S (1), Szántó Z (1), Tóth-Márkus A, Kovács R, Boros P, Kovács B, Lakatos M, Rápolthy M (1), Fiedler L, Holpár R (1)

"A csoport két legnehezebb meccse várt ma ránk. Az előző forduló eredményei alapján, miután a mai két ellenfelünk döntetlent játszott egymással, várható volt, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Az első meccsen, a Szombathelyi gárda ellen, sikerült egész jól tartani magunkat. Pozitív, hogy az előző egymás elleni meccshez képest lőttünk most 8-at. A különbséget még kisebbre csökkenthettük volna egy picit nagyobb odafigyeléssel.
A második meccsen a Vác kiütéses győzelmet aratott felettünk. Csalódott vagyok, és nem a vereség miatt, hanem a vereség formája miatt... Meg kell keresnünk az okát, miért nem sikerült a parton megbeszélteket, illetve az első meccs lendületét továbbvinnünk a vízben. Miért nem tudunk magasabb hőfokon játszani???
Ellenfeleinknek gratulálok, harcias, jó játékkal, megérdemelten győztek le bennünket!"