Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 17. forduló

2021. február 28.
Az Országos UP bajnokság 3. körének 3. fordulóját rendeztük meg Győrben 2021. február 28-án.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - ASI DSE 8-11 (4-3, 2-2, 2-4, 0-2)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á - Rinner S. 1, Mauczka I., Szántó Z., Kassai L., Szili B., Jámbor S. 5, Kovács K. 1, Sámson M., Czibula M., Holpár R.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"És megint nem sikerült... Jól kezdtük a mérkőzést és végül is a 3. negyed közepéig vezettünk is, de már a 2. negyedtől elkezdtünk kapkodni. Ennek az lett a következménye, hogy belementünk egy úszóversenybe, amiből nem mi jöttünk ki jól. Egy ilyen meccsen nem fér bele ennyi egyéni hiba, nem egy játékos nyeri meg a meccset, hanem a csapat. Sajnálom, hogy így alakult, de bízom benne, hogy ebből is tanulunk és legközelebb a meccs lefújásáig kitartunk."

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - ASI DSE 18-2 (3-0, 5-0, 5-0, 5-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Erőss N., Szili Á. 2, Bakó B., Tóth Sz. 4, Gátas Mátyás 1, Ágoston B. 1, Gátas Miklós 4, Szabó O. 6, Bencsics Á., Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő László

"Nagyon jól játszottunk az elejétől a végéig. Végre egy olyan mérkőzést nyertünk meg, ahol valóban mi domináltunk. Kezdenek az edzésen gyakorolt dolgok visszaköszönni, látszik a munka és meg is van az eredménye. Természetesen nem elégedhetünk meg ennyivel, mert folyamatosan kell jó teljesítményt nyújtani ahhoz, hogy minden meccsen legalább ilyen eredményt érjünk el. Gratulálok a Csapatnak!"