Vissza a Hírfolyamra

A Szív bajnokai...

2018. március 17. A Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek "A" korosztályos bajnokságának felsőházi rájátszásának 3. fordulóján Győrben Egyesületünk az ESMTK és a Kaposvári VK-Balaton csapata ellen ugrott vízbe 2018. március 17-én. Ezzel a fordulóval véget ért a rájátszás első körének.

Eredmények:
ESMTK - Soproni VSE 8-14 (2-6, 1-1, 3-4, 2-3)
Csapatunk/Góllövőink: Heim V, Tóth G, Szili Á (1), Jámbor B, Berényi B (1), Tóth Sz (1), Horváth M (3), Ágoston B, Kertész B (4), Szabó O (3), Szőke P (1), Bencsics Á, Gyülvészi L

Soproni VSE - Kaposvári VK-Balaton 10-9 (3-1, 3-4, 3-1, 1-3)
Csapatunk/Góllövőink: Heim V, Tóth G, Szili Á, Jámbor B, Berényi B, Tóth Sz, Horváth M (2), Ágoston B, Kertész B (4), Szabó O (3), Szőke P (1), Bencsics Á, Gyülvészi L

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Edzői értékelés:
"Létfontosságú két győzelmet aratott ma a Csapat, amihez nagyon gratulálok! Az első meccsen akadozva indult a játék, de szerencsére belerázódtunk és mindenki tudott sokat játszani.
A Kaposvári VK-Balaton elleni meccsre rengeteget készültünk, ami a vízben, főleg az egymásért küzdésben meg is mutatkozott. Sajnos akadtak egyéni hibáink bőven, ami a végére majdnem meg is bosszulta magát... Összességében, amit megbeszéltünk, hogy az elejétől kezdve beleállunk a meccsbe, megvolt. Most elég is volt ennyi. De a jövőben a sok pici rövidzárlatot minimálisra kell szorítanunk!
Hajrá Csapat! Hajrá Sopron!"