Vissza a Hírfolyamra

Bajnok egy sportolóból a verejtékszagú edzőteremben lesz...

2017. november 20.

Soproni VSE - Váci VSE 3 - 11 (0-2; 1-3; 1-3; 1-3)

Játékosok: Lakatos Mátyás, Szili Botond, Svélecz Hanna, Tost Attila Levente, Kassai Levente, Németh Balázs Pál, Németh Sára Virág, Kovács Krisztián Richárd (1), Polgár Koppány János, Erőss Norbert (1), Lendvai Virág, Aranyos Csenge, Jámbor Soma (1)

Edző: ifj. Papp László

 

Velence Plus C - Soproni VSE 8 - 2 (3-0; 2-1; 2-0; 1-1)

Játékosok: Lakatos Mátyás, Szili Botond, Svélecz Hanna, Tost Attila Levente, Kassai Levente, Németh Balázs Pál, Németh Sára Virág, Kovács Krisztián Richárd (1), Polgár Koppány János, Erőss Norbert, Lendvai Virág, Aranyos Csenge, Jámbor Soma (1)

Edző: ifj. Papp László

 

Edzői értékelés:

Paulo Coelho korunk egyik olyan gyakran olvasott szerzője, akinek mindenki fel tud sorolni legalább 30 idézetét. Ezeknek az életbölcseleteknek nagy százaléka számomra semmitmondó és a vaktölténnyel vadászó puskás ember meséire emlékeztető. Mégis szeretném ennek a szerzőnek a mondatával értékelni a hétvégi meccseinket: "Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenfelünk győzelmét hirdetjük." Ezen mondatok nem vaktöltények a mai napon csapatunk játékosainak számára. Szeretném kiemelni a tényt, hogy Erőss Norberten kívül csak 2007-es játékosok (Kovács Krisztián Richárd és Jámbor Soma) lőttek a mai napon gólt. Szeretném kiemelni es megköszönni a kapusunk (Lakatos Mátyás /2008/) kitartását, amikor többszörösen vert helyzetben is az akarást és a megfeszülést láttam rajta, illetve a bosszankodást, amikor esélye sem volt védeni, hogy miért nem hosszabbak 2 centivel az ujjai. E mellett Németh Balázs küzdését és Kassai Levente csapatkapitányhoz méltó munkáját és a végletekig alázatos hozzáállását szeretném megemlíteni. A csapat többi tagjának a félvállról vett mérkőzéséhez nem tudok mit fűzni. Lélektelen játékkal a csapatért küzdő társaikat sajnos ezen a napon nem méltó módon támogatták. Edzőként elgondolkodtató a 2 mérkőzésen tapasztalt helyzet. Stílusosan, a nevelőedzőm szavaival szeretném lezárni értékelésemet: "Minden valamire való vízilabda játékosnak tudnia kell, hogy a nagy mellényhez, alázat nélkül, igencsak nagy zakót szabnak!"