Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek IV - bajnoki rajt

2019. szeptember 24.
Szombathelyen kezdte meg szereplését Gyermek IV-es (2008) csapatunk. A 2019/20-as idényt az Új-Hullám S.E. csapata ellen kezdtük, majd a Váci VSE csapatával mértük össze tudásunkat.

Eredmények:
Soproni VSE - Új-Hullám S.E. 24-1 (4-1, 5-0, 8-0, 7-0)
Csapatunk/Góllövőink:
Sill A, Hanzély O - Rinner S (5), Szántó Z (3), Balogh B, Polgár Cs, Boros P (4), Kovács B (3), Lakatos M (5), Rápolthy M (4), Rákóczi B

Soproni VSE - Váci VSE 8-5 (1-0, 4-2, 1-2, 2-1)
Csapatunk/Góllövőink:
Sill A, Hanzély O - Rinner S (2), Szántó Z (2), Balogh B, Polgár Cs, Boros P (1), Kovács B, Lakatos M (1), Rápolthy M (2), Rákóczi B

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Ez a korosztály az előző idényben még "Babyként" eredményszámolás, támadóidő nélkül játszotta a mérkőzéseit. Most már fel kell nőnie mindenkinek ahhoz, hogy mindenre figyelni kell. Első meccsünkön a Dorogi csapattal szemben, kezdetben még lámpalázasan, volt akiknek ez volt élete első mérkőzése, aztán egyre bátrabban játszottunk. A második meccsünk már egy ki-ki meccs volt, az eredmény tekintetében akár lehetett volna fordítva is. Még nagyon sok hibával játszunk, de biztató jel, hogy mind egyénileg, mind csapat szinten voltak már szép megmozdulások is. Az biztos, hogy küzdésben, akarásban nem volt hiány.
Még az út elején vagyunk, nagyon sok tanulnivalónk van még, ezt a sikert a helyén kezelve, edzenünk kell tovább, hogy minél sikeresebb Csapattá érhessünk!
Gratulálok a Csapatnak! Hajrá Sopron!"