Vissza a Hírfolyamra

DVL Baby I. - Kalandos szezonzáró forduló Győrben

2019. december 15. Az őszi szezon utolsó fordulóját az Aqua Sportközpontban játszottuk a Tatabánya és a házigazda győriek csapata ellen.

TVSE - Soproni VSE

Soproni VSE - Győri VSE

Soproni VSE: Gilicze, Barta - Kovács B., Aranyos, Kucseleta, Horváth Á., Deák, Városi, Szuja, Kardos, Tóth-Márkus, Kovács R.

Edző: Muli Ádám

“ Kicsit megkésve érkeztünk a meccsre, egy rövid bemelegítés után ugrottunk a vízbe. A külső okok ellenére mégis most játszottuk az ősz legjobb meccsét a nálunk fizikálisan erősebb Tatabánya ellen. Védekezésben remekeltünk, a támadásokba néha hiba csúszott, de végig sikerült a saját játékunkat játszani, igazi csapatként dominálni a meccsen. A Győr egy nálunk gyorsabb vízilabdát játszott, ám ha jobban gazdálkodtunk volna a lehetőségeinkkel és az első meccsről átmentjük a védekezésünket, még szorosabbá tehettük volna a találkozót. A gyerekeken látszott, hogy kiadtak magukból mindent, ezért megérdemelt pihenés vár ránk.
Az októberi első forduló óta rengeteget fejlődtünk mind egyénileg, mind csapatként. A tavaszi szezonra nézve biztató a kép, dolgozunk rajta, hogy a fejlődésünk tovább haladjon.”