Vissza a Hírfolyamra

Hosszú hétvége.

2018. február 12. Szombaton OBII-es csapatunk Székesfehérvárott játszott az alapszakaszbeli utolsó fordulóban, majd a csapat nagy része vasárnap is vízbe ugrott kiegészülve több fiatallal a Dunántúli Vízilabda Liga Ifjúsági és serdülő összevont bajnokságának rájátszásbeli második fordulójában Ajkán.

Eredmények:

OB II.

Soproni VSE - Pápai SE. 11-9 (3-4, 1-1, 4-2, 3-2)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/43801

Bikali - Radics 2, Berényi 3, Dienes 1, Fent 1, Horváth 1, Kovács 1. Csere: Gátas F. 1, Nagy, Holweg K. 1.

Edző: Fent Gergő

FVSE - Soproni VSE 14-4

Jegyzőkönyv később...

Bikali - Radics, Berényi, Dienes, Fent, Horváth, Kovács. Csere: Gátas F., Nagy, Holweg K..

Edző: Fent Gergő

DVL. Ifi - serdülő: 

Városgazda UA. - Soproni VSE 10-13 (1-5, 3-2, 2-4, 4-2)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/47253

Szőke - Gátas F., Nagy, Radics 2, Berényi 7, Holweg K., Kovács 2. Csere: Lajosfalvi 1, Dienes, Szabó 1, Kertész, Tarr, Holweg B., Jámbor.

Edző: Fent Gergő

Váci VSE. - Soproni VSE 7-14 ( 3-3, 1-4, 0-5, 3-2)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/47259

Szőke - Gátas F. 1, Nagy, Radics 3, Berényi 5, Holweg K., Kovács 2. Csere: Lajosfalvi, Dienes 1, Szabó, Kertész 2, Tarr, Holweg B., Jámbor.

Edző: Fent Gergő

"Kemény hétvégén vagyunk túl. Szombaton és vasárnap is kettő-kettő mérkőzést játszottunk. A szombati felnőtt csapatból hét ember vasárnap is vízbe szállt, három fiatal játékossal egyetemben, akikben szintén benne volt kettő mérkőzés a saját korosztályos bajnokságukból az előző napról. Ennek ellenére fizikálisan nem látszott fáradtság, inkább mentálisan. A felnőtt fordulóban fordulatos meccsen sikerült nyernünk a Pápa ellen, a rutinos Székesfehérvár csapata ellen viszont tisztes helytállás volt a cél, amit sikerült is megvalósítani. Egy feljutásra törő csapat ellen, ez tisztességes eredmény. A vasárnapi napon a győzelem volt az elvárható cél, amit az első meccsen nehézkesen, a másodikon viszont magabiztosan hoztunk is. Gratulálok minden egyes játékosomnak és büszke vagyok rájuk a két napon tanúsított hozzáállásuk és kitartásuk miatt is! Hajrá Sopron!"