Vissza a Hírfolyamra

III. Túri Fullánkok Vizilabda Torna

2020. augusztus 23.
Idén is megrendezésre került, a Túri Fullánkok Vizilabda Torna. 2008-09-es csapatunk remek játékkal dobogós lett, bronz érmet nyertek! A csapat edzője Piotr Resiak értékelte a csapat teljesítményét.:

“Augusztus 17-20-ig a Túri Fullankok vízilabda kupán vettünk részt. A csapat összességében pozitívan meglepett engem mivel kiválóan játszottunk. A csapat példát mutatott, hogy az alapozáson befektetett munka nagy eredményeket ad. 1. mérkőzésüket a Balaton VK csapata ellen játszottunk, ahol sajnos vereséget Szenvedtük  2. Hvsc csapata volt, itt szép játékkal köszönhetően jöttünk ki győztesként a meccs végén. A harmadik mérkőzés az AquaWorm ellen volt, de a 4. negyedre fejben elfáradtunk és így döntetlen lett a meccs végeredménye. Fehérvár csapata ellen 2x is játszottunk egyszer a csoport mérkőzések során, egyszer pedig a helyosztókon a 3. helyért. és ennek az eredménye lett a 3 hely a dobogón! Összességében a csapat nagyon jó játékot mutatott, jól éreztük magunkat a vízben ami jól mutat a jövő hetekre. Hajrá Sopron!”

A csapat tagjai: 

Fiedler Laura, Kovács Roxána, Szántó Zalán, Boros Patrik, Lakatos Mátyás, Rápolthy Máté, Hanzély Olivér, Deák Trisztán, Kardos Bendegúz, Kucselata Lőrinc, Kovács Benett, Gilicze Kristóf, Sövényházi Péter, Aranyos Koppány, Tóth-Márkus András.
Edző: Piotr Resiak.