Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 6. forduló - Budapest-Margitsziget

2021. november 08.
A Margitszigeten rendezték meg 2021. november 7-én az Országos UP A2-es nyugati csoportjának minket érintő 6. fordulóját, ahol az UVSE II. korosztályos csapataival játszhattunk.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
UVSE II - Soproni VSE 5-14 (1-5, 1-3, 1-3, 2-3)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Sill A - Rinner S., Mauczka I., Holpár R. 3, Szili B. 2, Jámbor S. 3, Kovács K. 4, Czibula M. 1, Rápolthy M. 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A korai kelés és utazás miatt kicsit féltem ettől a mérkőzéstől, mivel az eddigi tapasztalatok alapján, nem tudunk ezzel a két kombinációval jól játszani. De meglepett a csapat, remélem nem csak kivétel volt, hanem azt jelzi, hogy fejlődünk fejben is... Jól kezdtük a mérkőzést és sikerült a lendületet a lefújásig tartani. Sok labdát szereztünk, támadásban sokat mozogtunk. A támadásaink befejezése viszont még mindig sokszor pontatlan, illetve a védekezésben még mindig sokszor megtorpanunk, amiből hátrányunk származik. Összességében azonban gratulálok a csapatnak!"

Országos Serdülő bajnokság:
UVSE II - Soproni VSE 18-7 (5-0, 3-2, 4-3, 6-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Rinner S., Szili Á. 2, Bakó B., Kassai L., Tóth Sz. 3, Jámbor S., Kovács K. 2, Gátas Miklós, Gátas Mátyás

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
UVSE II - Soproni VSE  25-4 (3-2, 8-0, 7-2, 7-0).

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 1, Bakó B., Kassai L., Tóth Sz. 1, Ágoston B. 1, Gátas Miklós, Gátas Mátyás, Czigány Á. 1

Edző: Fent Gergő László

"Tudtuk, hogy nehéz mérkőzések várnak ránk. A serdülő meccsen az első negyedben dőlt el a mérkőzés a sok kihagyott helyzet és az ebből adódó rossz védekezésnek, valamint a rengeteg eladott labdának köszönhetően. A második negyedtől feljavultunk mind a kettő fronton, de már csak futottunk az eredmény után. Ennek ellenére dicséretesen küzdöttek a srácok. Az ifi meccs teljesen más volt. Az első negyedben sikerült szorosan tartani az eredményt, viszont a másodiktól teljesen szétestünk fejben, el is fáradtak a fiúk, mivel sokaknak a második mérkőzése volt, amely természetesen nem kifogás. Jelenleg ez a realitás. Ennek ellenére nem szabad csüggedni, minden mérkőzésen mindent ugyanúgy bele kell adni, ahogyan eddig is."