Vissza a Hírfolyamra

Hajszálon múlt...

2019. április 28.
Kaposváron rendezték meg a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek I. bajnokság felsőházi rájátszásának 4. fordulóját 2019. április 27-én. Csapatunk először a házigazdával, majd a Győri VSE együttesével mérte össze erejét. Másnap 2019. április 28-án Budafokra utaztunk az Országos Gyermek-Serdülő bajnokság 18. fordulójára, ahol a Budafóka XXII. SE volt az ellenfelünk.

Eredményeink:
DVL Gyermek I. bajnokság:
Soproni VSE - Kaposvár-Balaton VK 6-6 (3-0, 1-2, 1-2, 1-2)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V. - Gátas Miklós, Jámbor B. (1), Berényi B., Horváth M., Ágoston B., Kertész B. (4), Szabó O. (1), Tátrai Á., Hruby M.

Győri VSE - Soproni VSE 5-5 (1-2, 3-1, 0-0, 1-2)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V. - Gátas Miklós, Jámbor B., Berényi B., Horváth M. (1), Ágoston B., Kertész B. (2), Szabó O. (2), Tátrai Á., Hruby M.

Országos Gyermek bajnokság:
Budafóka XXII. SE - Soproni VSE 1-23 (0-7, 1-2, 0-7, 0-7)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Gátas Mátyás, Jámbor B. (3), Berényi B. (2), Horváth G., Horváth M. (4), Ágoston B. (4), Kertész B. (5), Szabó O. (4), Bencsics Á. (1), Tátrai Á.

Országos Serdülő bajnokság:
Budafóka XXII. SE - Soproni VSE 9-12 (0-2, 3-3, 3-6, 3-1)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V. - Tóth G., Gátas F. (1), Jámbor B. (1), Vagdalt B. (2), Berényi B. (1), Horváth G., Horváth M., Kertész B. (5), Szabó O. (2), Szőke P.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
"Szombaton elsőként a Kaposvár-Balaton VK csapata ellen ugrottunk vízbe. Sajnos az elején elhittük, hogy meg lehet a meccs, ami meg is bosszulta magát. Szépen játékban tartottuk őket, a végén meg örülhettünk a döntetlennek. Másodszor a Győri VSE csapatával küzdöttünk meg. Most sem bírt egymással a két fél, az első fordulóhoz hasonlóan itt is döntetlen lett a vége.
Picit csalódott vagyok a két eredmény miatt. Mindkét meccsen fegyelmezetlenségekből kaptunk elkerülhető gólokat, sok eladott labdánk volt, elől rengeteg helyzetet elhibáztunk... Nem tudom sikerülhet-e az utolsó körre fejben összeszednünk magunkat, nagyon nagy szükségünk lenne rá!
Másnap a gyermek meccsen sikerült végig tartanunk a lendületes gyors lefordulásos játékot. Sok labdát szereztünk. A befejezések is pontosabbak voltak, mint a szombati napon. A serdülő meccsen sokszor erőltettük idő előtt, nem a megfelelő helyzetből a befejezést. A védelem is sokszor akadozott, ennek köszönhető a kelleténél több kapott gól.
Hosszú hétvége volt, és még messze a vége... ;)"