Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek III - Balatonparti forduló

2020. március 03.
Balatonfűzfőn rendezték meg a DVL Gyermek III bajnokság felsőházának 2. fordulóját, ahol először a házigazda csapatával, aztán az örök rivális győri csapattal játszottunk kiélezett meccseket.

Eredményeink:
Balaton VK - Soproni VSE 8-4 (2-0, 1-3, 3-1, 2-0)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á - Rinner S, Mauczka I, Rápolthy M, Fiedler B (3), Jámbor S, Kovács K (1), Czibula M, Böröndi B

Soproni VSE - Győri VSE 6-7 (1-1, 1-2, 2-1, 2-3)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á - Rinner S, Mauczka I, Rápolthy M, Fiedler B (3), Jámbor S (2), Kovács K, Czibula M (1), Böröndi B

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Betegségek, sérülések miatt nem tudtunk teljes csapattal elutazni erre a fordulóra. Ez még akár jól is alakulhatott volna, mert tapasztaltam már, hogy ilyenkor jobban tudnak a játékosok egymásért küzdeni. Sajnos az első meccsen ez nem így történt. A meccs nagy része azzal telt, hogy egyedül próbáltuk megoldani a helyzeteket, így elég kevés időnk maradt az igazi játékra. A védekezésünk sem működött kellőképpen. Félidőig tudtuk tartani a lépést az ellenféllel, aztán miután a lövéseink sem voltak pontosak, elég sima lett a meccs vége.
A második meccsen viszont már jobban érvényesült a csapatjáték. Végig szoros volt az eredmény. Sajnos volt egy-két fegyelmezetlenség, ami egy ilyen meccsen nem fér bele, ennek köszönhetően nem sikerült nyerni.
Összességében azonban azt mondhatom, hogy vannak biztató jelek. Apránként lépegetünk előre! Bízom benne, hogy tudunk még meglepetést okozni a bajnokság hátralévő részében!"