Vissza a Hírfolyamra

DVL GyI - Izgalmakkal teli foduló

2019. március 18.
A Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek I bajnokság rájátszásának 2. fordulóit rendezték meg 2019. március 16-án.

Ezen a fordulón, amit Győrben rendeztünk, két nagyon erős ellenféllel kellett szembe néznünk. A tavalyi győztes Kaposvári VK-Balaton és az örök rivális Győri VSE csapataival mértük össze tudásunkat.

Eredmények:
Soproni VSE - Győri VSE 7-7 (1-2, 2-2, 2-2, 2-1)
Csapatunk/Góllövőink:
Heim V. - Jámbor B, Berényi B (1), Tóth Sz (2), Horváth M (1), Ágoston B, Kertész B (1), Szabó O (2), Bencsics Á, Tátrai Á, Hruby M

Kaposvári VK-Balaton - Soproni VSE 10-13 (1-3, 2-2, 3-3, 4-5)
Csapatunk/Góllövőink:
Hruby M - Jámbor B (3), Berényi B (1), Tóth Sz, Horváth M (2), Ágoston B, Kertész B (4), Szabó O (3), Bencsics Á, Tátrai Á, Heim V

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Nagyon nehéz fordulón vagyunk túl. A sorsolás tekintetében kedvezőtlenül alakult számunkra, hogy egy fordulón belül találkozunk két ilyen erős ellenféllel.
De azt hiszem megmutattuk, hogy megy ez nekünk.
Az első meccsen végig a Győri csapat vezetett. Nem játszottunk rosszul, de jól sem. Kicsit görcsösek voltunk. Talán fejben picit elhittük, hogy az ellenfelünk sokkal erősebb, mint mi. A meccs során két kezdő emberünket is "elvesztettük", de ennek ellenére maradt annyi tartás a csapatban, hogy az utolsó támadásban még sanszunk legyen a győzelemhez (kapufáról a gólvonalra pattant az utolsó lövésünk). Végül egy fordulatos meccsen igazságos döntetlen született. Így lesz még izgalmasabb a rájátszás!
A Kaposvár elleni meccsen már sokkal "lazábban" játszottunk. Itt is voltak hullámvölgyek, az emberelőnyös helyzetek kihasználása ezen a meccsen sem ment jól, de szerencsére végig kézben tudtuk tartani az irányítást. A védekezésünk is jobban működött, mint a Győr ellen. Gratulálok a győzelemhez!
Hajrá Sopron!"