Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 rájátszás - 10. forduló

2022. április 24. Győrben rendezték meg az országos utánpótlás bajnokság minket érintő fordulóját 2022. április 24-én.


Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Győri VSE - Soproni VSE 13-7 (2-2, 3-3, 3-2, 5-0)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Sill A. - Mauczka I., Szántó Z., Holpár R. 1, Lakatos M., Szili B. 1, Jámbor S. 2, Kovács K. 1, Sámson M., Czibula M. 2, Móricz K., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A Győri VSE csapata elleni meccseink mindig nagyon kiélezettek, nem lehet előre megjósolni, ki fog örülni a végén. Ma ellenfelünk hibázott kevesebbet, jóval összeszedettebben játszottak, mint mi. Amit megbeszéltünk a meccs előtt, sajnos nem sikerült megvalósítanunk. Hullámzóan játszottunk, voltak szép akcióink, aztán jöttek az eladott labdák, lefordulások. Gratulálok a Győri Csapatnak, ma ők voltak a jobbak!"

Országos Serdülő bajnokság:
Győri VSE - Soproni VSE  7-8 (2-4, 0-2, 3-0, 2-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Mauczka I., Szili Á., Lakatos M., Kassai L., Tóth Sz. 6, Czibula M., Szili B., Gátas Miklós 1, Gátas Mátyás, Tátrai Á. 1

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Győri VSE - Soproni VSE 6-11 (0-2, 2-3, 1-3, 3-3)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 1, Holpár R., Kassai L., Tóth Sz. 3, Jámbor S., Gátas Miklós 2, Gátas Mátyás 2, Kovács K. 2, Tátrai Á., Czigány Á.

Edző: Fent Gergő László

"Az első mérkőzésen a biztos vezetés tudatában elkényelmesedtünk és ezt megérezte ellenfelünk is. A harmadik negyedben gólt sem lőttünk és az előnyből sem volt már sok. Szerencsére a végén nekünk jött ki jobban a lépés és egy góllal sikerült győznünk. Nem szabad ennyire ráülni az eredményre, mert csak magunknak nehezítjük meg a dolgunkat. A második meccsen nagyon jól kezdtünk, bár az első negyed végére sikerült ismét túlnyugtatni magunkat. Az utolsó három negyedben sokkal fegyelmezettebbek voltunk védekezésben és a helyzeteink is nagyobb arányban lettek kihasználva, ennek köszönhetően sikerült győznünk. Gratulálok a Csapatnak!"