Vissza a Hírfolyamra

Gyermek és Serdülő Országos Bajnokság II. Forduló.

2019. október 07. Vasárnap ismét Győrben rendeztük meg a soron következő második fordulót az országos utánpótlás bajnokságban. Gyermek és serdülő csapatunk a POLO SC. ellen ugrott medencébe.

Gyerek országos eredmény:

Soproni VSE.-POLO SC.: 5-18. (1-5, 2-2, 2-6, 0-5).
Jegyzőkönyv:http://www.waterpolo.hu/meccs/55879

Soproni VSE.: Hruby - Szili 1, Polgár 2, Tóth 1, Varga 1, Horváth, Póczi. Csere: Németh, Bakó.

Edző: Fent Gergő


Serdülő országos eredmény:

Soproni VSE.-POLO SC.: 8-13. (2-0, 3-4, 2-4, 1-5).
Jegyzőkönyv:http://www.waterpolo.hu/meccs/55849

Soproni VSE.: Heim - Tóth G., Szili 1, Vagdalt, Tóth Sz. 1, Ágoston 1, Szabó 4. Csere: Polgár 1, Bakó, Varga, Póczi, Horváth, Hruby.

Edző: Fent Gergő


“Az edző mindig a legjobb csapatot jelöli ki minden mérkőzésre, kivéve, ha ezt az állomány többségének indokolt és indokolatlan sorozatos hiányzása nem teszi lehetővé. Kilenc emberrel nem lehet ezen a szinten mérkőzést nyerni és a tisztes helytállás is iszonyatos energiákat emészt fel. Végig jól küzdöttünk, tartottuk magunkat lehetőségeinkhez mérten, de ezen a napon kevésnek bizonyult, nagy verést kaptunk a gyerek korosztályban. A serdülő meccsen nagyon jól kezdtünk, vezettünk majdnem a harmadik negyedig. Sajnos hamar elveszítettük centerünket egy buta szabálytalanság miatt és nem tudtuk támadásban pótolni. A végére teljesen elfáradtunk, de ez borítékolható volt, mivel sokan már a második meccsüket játszották ezen a napon. Le a kalappal a CSAPAT előtt, mert mindent megtettek a győzelem érdekében egytől-egyig. A játék összképét nézve, mind a kettő mérkőzés sokkal jobb volt, mint az előző fordulóban, pedig akkor sem voltunk többen. Most kezdődött még csak el a szezon, rengeteget fogunk fejlődni és tanulni idén is. Gratulálok a Csapatnak a kitartó munkáért és a hétvégi teljesítményért az eredménytől függetlenül! Hajrá Sopron!”