Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek I bajnokság - 4 meccs - 12 pont

2022. május 02.
2022. április 30-án érdekeltek voltunk a DVL Gyermek I bajnokság felsőházi rájátszásán Székesfehérváron, illetve az alsóházi rájátszásán Sopronban. Mindkét helyszínen sikerült nyernünk, vagyis pontveszteség nélkül zártuk ezt a fordulót! :)

Eredményeink:
DVL Gyermek I bajnokság - felsőház - Székesfehérvár
Balaton VK - Soproni VSE 2-22 (0-9, 0-5, 1-6, 1-2)

Csapatunk/góllövőink:
Sill A. - Rinner S. 2, Mauczka I. 2, Szántó Z. 2, Holpár R. 2, Lakatos M. 2, Jámbor S. 5, Kovács K. 3, Sámson M., Czibula M. 4

Soproni VSE - Kanizsa VSE 11-6 (3-1, 3-1, 1-1, 4-3)

Csapatunk/góllövőink:
Sill A. - Rinner S. 2, Mauczka I., Szántó Z., Holpár R. 3, Lakatos M., Jámbor S. 3, Kovács K. 2, Sámson M., Czibula M. 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Az előző hétvégi vereségünk után nagyon vártuk ezt a fordulót, hogy bizonyítsuk magunknak, tudunk mi jobban is, összeszedettebben vízilabdázni. Azt hiszem ez sikerült. Az első meccsen jóval fiatalabb csapat ellen játszottunk, ennek is köszönhető a nagyarányú győzelem. A Kanizsa VSE ellen a legutóbbi egygólos győzelmünk arra figyelmeztetett bennünket, hogy nem szabad félvállról vennünk ezt a mérkőzést. Szerencsére mindenki a jobbik formáját hozta és sikerült jó védekezéssel, lendületes támadásokkal nyernünk. Gratulálok a Csapatnak! Csak így tovább!"

DVL Gyermek I bajnokság - alsóház - Sopron
Soproni VSE/B - Új-Hullám SE 23-10 (6-2, 7-3, 3-3, 7-2)

Csapatunk/góllövőink:
Balogh B - Horváth M. 2, Takács B. 1, Hatos M., Csiszér A. 3, Udvardy P. 3, Búzás A. 1, Tautz D., Balogh A. 4, Barcza H., Varga M. 2, Póczi K. 3, Móricz K. 4

Edző: Fent Gergő László, Major Eleonóra

"Jól kezdtük a mérkőzést, sokkal bátrabban támadtunk, mint az eddigi meccseinken. Sajnos a védekezésünkben még mindig nagyon sok a hiba. Viszont ezen a mérkőzésen látszódott, hogy a játékosok nagyot fejlődtek az utóbbi időben. Minden játékos kapott elég játékidőt a bizonyításra és kiválóan éltek is vele! Gratulálok a Csapatnak!"

Soproni VSE/B - Alsónémedi VE 15-3 (2-0, 2-3, 6-0, 5-0)

Csapatunk/góllövőink:
Gilicze K/Sövényházi P - Kovács B. 5, Aranyos K. 5, Móricz K., Kucselata L. 2, Póczi K., Szuja I., Balogh A. 1, Domsi F., Tóth-Márkus A. 1, Káplár M., Deák T., Udvardy P. 1, Takács B.

Edző: Piotr Resiak, Berényi Péter

"Az esti mérkőzésre az AVE csapata ellen újra a 2009-es csapatomat neveztem 1-2 játékossal kiegészülve, hogy további tapasztalatokat szerezhessenek az idősebbek korosztályában. Számomra és az ellenfél számára is nagy meglepetés volt, hogy a fiatal srácok ennyire tudnak pörögni és küzdeni a vízben. Újra sikerült nyernünk, viszont ezúttal az alsóház legjobb csapata ellen. Nagyon jól védekeztünk végig a mérkőzés folyamán, amit mutat az is, hogy csak 3 gólt kaptunk. A támadásoknál viszont óriási hiányérzetem maradt, mert nagyon sok volt a rossz passz és a pontatlan lövés… Nem baj, tanulunk tovább! Hajrá Sopron!"