Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 bajnokság - 1. forduló

2022. szeptember 25.
Hazai pályán rendezhettük meg a 2022/23-as idény Országos Utánpótlás Bajnokság A2-es csoportjának minket érintő első fordulóját, ahol a dunaújvárosiak csapatait fogadhattuk.
Gratulálunk mindhárom korosztályunknak, hogy mind a 9 pontot itthon tarthattuk!

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - DFVE 15-10 (3-2, 5-1, 6-1, 1-6)

Csapatunk/góllövőink:
Gilicze K./Sövényházi P. - Rinner S. 3, Aranyos K. 1, Szántó Z. 1, Holpár R. 5, Kucselata L., Káplár M., Markó K. 1, Deák T., Rápolthy M., Lakatos M. 3, Kovács B. 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"Sok újoncot avathattunk a mai napon és nagyon örülök, hogy mindenki élt is a lehetőséggel. Picit kapkodtunk elöl és a védekezésben is akadtak hibák, de hiszem, hogy ezt meccsről-meccsre ki tudjuk együtt javítani. Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez!"

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - DFVE 18-2 (4-0, 1-0, 6-1, 7-1)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Németh B. - Rinner S. 3, Mauczka I., Szántó Z. 3, Rápolthy M. 2, Kassai L. 2, Szili B. 2, Czibula M., Kovács K. 1, Pál B. 3, Lakatos M. 2, Móricz K., Póczi K.

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"Lendületesen kezdtük a mérkőzést, aztán elkövettük azt a hibát, hogy elkezdtünk kapkodni, így kissé úszóverseny hangulatúvá vált az egész. Szerencsére a védelmünkkel nem volt gond, viszont a támadásainkban sok benne maradt még. Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez!"

Országos Ifjúsági bajnokság:
Soproni VSE - DFVE 21-9 (7-1, 8-2, 3-2, 3-4)

Csapatunk/góllövőink:
Németh B. - Pál B., Szili Á. 4, Szili B. 2, Póczi K., Kassai l., Tóth Sz. 8, Czibula M. 1, Ágoston B., Gátas Miklós 1, Gátas Mátyás 2, Kovács K. 2, Holpár R. 1

Edző: Krasznai Rudolf

"Hazai pályán fogadtuk a Dunaújváros csapatát. Három negyeden keresztül támadásban és védekezésben is szervezettek voltunk. A negyedik negyedben kicsit kiengedtünk, de így is nagy arányú győzelmet arattunk. Gratulálok a fiúknak! Dolgozunk tovább! Hajrá Sopron!"