Vissza a Hírfolyamra

DVL. Gyermek I. 3. Forduló, Országos Gyermek-Serdülő 4. Forduló

2019. november 06. Szombaton és vasárnap is Szombathelyen játszottak egyesületünk korosztályos csapatai. Szombaton a Dunántúli Vizilabda Ligában a gyermek csapatunk volt érdekelt, vasárnap pedig az Országos bajnokságban gyermek, illetve serdülő csapatunk. 

Szombati eredmények: 

Soproni VSE. - Oázis Nonprofit Kft.: 14-3. (0-1, 7-0, 1-0, 6-2).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/57285

Soproni VSE.: Hruby - Erőss, Polgár 1, Póczi 1, Horváth 1, Gátas Mátyás, Bencsics. Csere: Győrösi, Kassai 2, Tóth 3, Bakó, Gátas Miklós 6, Tátrai, Németh.

Edző: Fent Gergő


CVK-Ajka - Soproni VSE.: 2-22. (0-6, 0-7, 0-3, 2-6).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/57282

Soproni VSE.: Hruby - Kassai 2, Tóth 5, Horváth 3, Gátas Miklós 4, Bencsics 2, Tátrai 3. Csere: Erőss, Győrösi, Polgár, Póczi 1, Bakó 1, Gátas Mátyás 1, Németh.

Edző: Fent Gergő

“Az első mérkőzésen főleg azok kaptak szerepet, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak. Nehezen indult be a játék, de ettől függetlenül jó játékkal sikerült nyerni. A második meccsen a jó védekezésnek és a kiváló helyzetkihasználásának köszönhetően sikerült nagyarányú győzelmet aratni. Nem szabad kiengedni, mert lesznek még sokkal nehezebb mérkőzések. Gratulálok a Csapatnak! Hajrá Sopron!”Vasárnapi eredmények:

Országos Gyermek: 

Soproni VSE. - Győri VSE.: 12-13. (3-3, 3-4, 5-1, 1-5). 

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/55884

Soproni VSE.: Hruby - Szili 1, Tóth 6, Horváth 1, Gátas Miklós 3, Bencsics 1,Tátrai 1. Csere: Erőss, Polgár, Póczi, Kassai, Bakó, Gátas Mátyás, Németh.

Edző: Fent Gergő


Országos Serdülő:

Soproni VSE. - Győri VSE.: 7-8. (2-0, 0-2, 3-3, 2-3).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/55854

Soproni VSE.: Gyülvészi - Vagdalt, Tóth, Ágoston, Gátas Miklós, Szabó, Tátrai. Csere: Gátas Mátyás, Szili, Polgár, Kassai, Horváth, Bencsics, Hruby.

Edző: Fent Gergő

“Mind a kettő mérkőzésen ugyanaz a forgatókönyv zajlott le. Jól játszottunk mind védekezésben, mind pedig támadásban egyaránt. Mégis, vesztesen távoztunk pont nélkül. Végre itt volt a lehetőség, és nem éltünk vele. Fegyelmezetlenek voltunk, a biztos vezetés tudatában gyorsítani próbáltuk a játékot és ez a védekezés rovására ment. Nem ezt beszéltük meg, ennek pedig ez lett a következménye. Ezt a kettő meccset Mi veszítettük el. Természetesen gratulálunk az ellenfelünknek is. Biztató, hogy folyamatosan javuló játékot vagyunk képesek produkálni, de ennél sokkal több kell, mint amit megint nyújtottunk. Most lesz egy szabad hétvége, amikor tudnak a játékosok pihenni, de addig is még keményebben és alázatosabban kell dolgozni! Hajrá Sopron!”