Vissza a Hírfolyamra

DVL. Gyermek I. 2. Forduló

2019. október 21. Szombaton Ajkán rendezték meg a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek I-es korosztály soron következő fordulóját. Korosztályos csapatunk a Komárom és a Szombathely csapata ellen ugrott medencébe.

Eredmények:

Komáromi VSE. - Soproni VSE.: 0-16. (0-3, 0-5, 0-5, 0-3).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/57276

Soproni VSE.: Hruby- Szili 1, Polgár 2, Tátrai 2, Tóth 5, Horváth, Gátas 4. Csere: Erőss, Kassai 1, Varga 1, Póczi, Bakó, Németh.

Edző: Fent Gergő


AVUS. - Soproni VSE.: 14-6. (4-1, 3-1, 5-2, 2-2).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/57280

Soproni VSE.: Hruby- Szili 1, Polgár, Tátrai, Tóth 2, Horváth 1, Gátas 2. Csere: Erőss, Kassai, Varga, Póczi, Bakó, Németh.

Edző: Fent Gergő


"Az első mérkőzést a remek védekezésnek és a kiváló helyzetkihasználásnak köszönhetően sikerült nagy aránnyal megnyerni. A másodikon idegesen kezdtünk, gyorsan akartuk befejezni a támadásokat, ez a védekezés kárára ment és a mérkőzésbe került. Rengeteg helyzetet kihagytunk, hátul rendezetlenek voltunk, buta kiállításokat csináltunk visszaúszásnál. Az emberhátrányos védekezésünkön rengeteget kell még dolgozni, mert ebből kaptunk a gólok nagy részét. Nem kell csüggednünk ennek ellenére, tudjuk, miben kell javulnunk, erre is jó az alapszakasz. Mindenkivel játszunk még egy mérkőzést a csoportunkból, ott majd meg lehet mutatni, hogy mennyit fejlődünk meccsről-meccsre. Gratulálok a Csapatnak! Hajrá Sopron!"