Vissza a Hírfolyamra

"Egyetlen gólra a felsőháztól..."

2017. december 04. A DVL Baby 'A' korosztályának az alapszakasz beli utolsó fordulóját 2017 december 3-án rendezték meg Tatabányán. Egyetlen találkozót játszott a Sopron csapata. Az előzetes eredmények alapján a Vác együttesével sorsdöntő találkozót játszottunk. Amennyiben a Vác csapatát legyőzzük, a felsőházba jutunk. Ennek tudatában ugrottak a 2oo7-es és 2oo8-as játékosaink a vízbe.

Váci VSE - Soproni VSE
7 - 7 (1-0; 1-3; 3-1; 2-3)

Játékosok:
Tóth Áron, Czibula Milán (2), Stummer Máté, Szili Botond (1), Fiedler Bence, Böröndi Bence, Mauczka István, Rinner Sebestyén, Kovács Krisztián Richárd (1), Sámson Márton (1), Jámbor Soma (2), Boros Patrik Bendegúz

Edző: ifj. Papp László
Másodedző: Jámbor Bendegúz
Jegyzőkönyv:
http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_400_44647.pdf

Az edző értékelése:

"Az alapozás elején járunk. A kemény és kimerítő edzéseink közben, erőltetett menetből érkeztünk erre a mérkőzésre. Az előzetesen látottak alapján alárendelt szerepben kellett volna tetszelegnünk ezen az összecsapáson. Nagy boldogsággal tölt el, hogy a tét, amely a felsőházi szereplés lehetősége volt, inspirálta a játékosaimat és egy pillanatig sem játszottak megilletődötten. Az alázatos védekezéssel és a jó kapus teljesítménnyel tartották a végéig a saját kezükben a lehetőséget a srácok. Az utolsó percekben több esélyünk is adódott a győzelem megszerzésére, mely esélyekkel sajnos nem sikerült élnünk. Fiatal csapatunknak meg kell tanulnia ezeken a mérkőzéseken is az utolsó pillanatig összpontosítani. Gratulálok a csapatnak! A befektetett kemény munka már most meghozta első látható eredményét, innen kell tovább keményen dolgoznunk, hogy tavasszal az alsóházban szép eredményeket érhessünk el. Hajrá Baby-kék! Hajrá Sopron!"