Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek II - kemény kezdet

2019. október 06.
Idén először került kiírásra a DVL Gyermek II (2006) bajnokság. Egyesületünk is nevezett ebben a bajnokságban a 2007-08-as korosztályú csapatával tapasztalatszerzés céljából. Az első forduló rögtön hazai rendezés volt, igaz, az uszodaépítés miatt Szombathelyen.

Eredmények:
Soproni VSE - Velence Plus 18-2 (6-0, 4-1, 4-1, 4-0)
Csapatunk/gólszerzőink:
Hanzély S, Tóth Á - Rinner S (2), Mauczka I (1), Szántó Z, Fiedler B (7), Czibula M, Szili B (1), Jámbor S (2), Kovács K (1), Sámson M (2), Boros P, Lakatos M (1), Rápolthy M (1)

Tatabánya VSE - Soproni VSE 24-3 (7-1, 6-1, 4-0, 7-1)
Csapatunk/gólszerzőink:
Hanzély S, Tóth Á - Rinner S, Mauczka I, Szántó Z, Fiedler B (3), Czibula M, Szili B, Jámbor S, Kovács K, Sámson M, Boros P, Lakatos M, Rápolthy M

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Félelemmel teli kíváncsisággal vártuk ezt az első fordulót. Az első meccsen szerencsére nálunk is kevesebb tapasztalattal bíró ellenféllel kerültünk szemben, így a kezdeti lámpalázat hamar ledolgozva, mindenki játszhatott, kipróbálhatta magát.
A második meccsünk, a Tatabánya együttesével szemben, már nem volt egyszerű. Sok ilyen meccsre lenne szükségünk ahhoz, hogy felébresszük magunkban a határozott, kemény, ellentmondást nem tűrő fellépéshez szükséges játéktudást. Sajnos egyenlőre még nagyon az út elején járunk. A megbeszélteket amennyire tudtuk megpróbáltuk betartani, sajnos egyenlőre nem vagyunk ehhez a kemény játékhoz szokva. Bízom benne, hogy felnyitotta a szemünket ez a meccs annyira, hogy tovább tudunk lépni a saját árnyékunkon. Láttam pozitív jeleket is a meccs során, úgyhogy csak így tovább! Hajrá Sopron!"