Vissza a Hírfolyamra

OB II. Felnőtt bajnokság - 3. forduló

2021. november 15. Hosszú idő után ismét hazai környezetben játszhattunk felnőtt mérkőzéseket. 

Eredmények:

PTE-PEAC - Soproni VSE.: 20-4. (6-0, 6-0, 4-1, 4-3).

Soproni VSE.: Hruby M. / Bikali Z. - Gátas F., Szili Á., Resiak P., Berényi P. 3, Radics G., Gátas Mátyás, Gátas Miklós, Fent G., Horváth B., Czigány Á..

Edző: Fent Gergő


Soproni VSE. - Balaton VK.: 8-11. (1-4, 3-2, 1-3, 3-2).

Soproni VSE.: Hruby M. / Bikali Z. - Gátas F., Szili Á. 2, Tátrai Á. 1, Resiak P. 1, Berényi P. 2, Radics G. 1, Gátas Mátyás, Gátas Miklós, Fent G., Horváth B. 1, Czigány Á. 1.

Edző: Fent Gergő


"Az első mérkőzés tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz. Ennek ellenére úgy álltunk hozzá, hogy mindent beleadunk, nem azt nézzük, ki ellen játszunk. Görcsösek voltunk támadásban, sok rossz passz és kihagyott helyzetünk volt, amiből szinte csak lefordulás után kaptunk gólt. Fegyelmezettebb játékkal jobb eredményt is el tudnánk érni a jövöben. A második mérkőzés sokkal fájobb számunkra, hiszen itt jóval több esélyünk volt a győzelem megszerzésére. Az első negyedben mutatott rossz és kapkodós játék megalapozta a további három játékrész menetét. Nem sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe, így vereséget szenvedtünk. Ennél a csapat sokkal többre képes, ideje végre be is bizonyítanunk! Folytatás december 4-én Nagykanizsán, ahol az Győr és a Nagykanizsa lesz az ellenfelünk."