Vissza a Hírfolyamra

DVL GyIII - hibátlanul kezdtük a rájátszást

2021. február 20.
Győrben rendezték meg a DVL Gyermek III bajnokság középházi rájátszásának 1. fordulóját, ahol először a házigazda Győri VSE, majd a Balaton VK csapata ellen ugrottunk vízbe.

Eredményeink:
Győri VSE - Soproni VSE 5-11 (1-4, 1-2, 1-3, 2-2)
Csapatunk/góllövőink:
Sill A - Rinner S 3, Aranyos K, Szántó Z 2, Boros P, Kovács B 1, Lakatos M, Rápolthy M 2, Holpár R 3 , Fiedler L, Kovács R

Balaton VK - Soproni VSE 4-11 (1-4, 2-2, 0-2, 1-3)
Csapatunk/góllövőink:
Sill A - Rinner S 7, Aranyos K 1, Szántó Z, Boros P, Kovács B, Lakatos M, Rápolthy M 1, Holpár R 2 , Fiedler L, Kovács R

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A Győr elleni meccs nehezen indult, de aztán lendületbe jöttünk. Mindenki sokat tudott játszani. A jó védekezésnek köszönhető a magabiztos győzelem.
A második meccsünkre nagyon készültünk, hisz a Balaton VK csapata ellen nyáron játszottunk utoljára. Büszke vagyok a csapatra, végre sikerült uralnunk a mérkőzést. A fegyelmezett védekezésnek köszönhető a 4 kapott gól. Elől azért néha kapkodtunk, siettettük a támadásokat, amin a jövőben változtatnunk kell. Amit megbeszéltünk a meccs elején, azt mindenki betartotta. A győzelemhez azonban nagyon kellett a magabiztos kapusteljesítmény és a néhány játékostól nyújtott extra teljesítmény.
Gratulálok a csapatnak, ma megmutattuk, hogy megfelelő koncentrációval és fegyelemmel, mire vagyunk képesek."